Goed assortiment en snelle levering.
Beste John, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Beste Eddy, Wat goed om te horen. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Artikel zou op voorraad zijn en binnen 1-3 werkdagen geleverd worden, niet dus. Gebeld, zou de dag erop verstuurd worden, er artikel was niet voorradig. Niet dus, pas een week later kreeg ik een bericht dat het verzonden zou worden. Drie dagen later arriveerde een slecht ingepakte doos met beschadigingen aan de buitenkant. Na openen van de doos bleek het artikel gebroken. Mail gestuurd conform instructies, geen reactie, drie keer gebeld er zou een retour label worden gestuurd. Niet dus, pas na de vierde keer bellen kregen wij het retour label. Nu nog maar hopen dat we ons geld terugkrijgen.
Goedemorgen, Wij vinden het erg vervelend dat het product niet goed bij u is aangekomen. Wij hebben op dezelfde dag contact gehad met u en een gratis retour label verzonden. Wij hebben een nieuwe artikel aangeboden. U wilde graag uw geld terug. Uiteraard maken wij dit in orde zodra de retour binnen is. Met vriendelijke groet, Lisa Claassen
Je kijkt, je besteld, en kort daarna al in huis.
Super kwaliteit producten voor de juiste prijs. Met een snelle levering is het voor mij een top Bedrijf. Fg Vink.
Beste Maarten, Dank u wel voor het bericht. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Alles was goed en mooie spullen.
Goedemorgen, Bedankt voor u bericht! Wat fijn om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Biminitop besteld van rvs + radio . Werkt perfect en is van goede kwaliteit . Heel erg blij mee
Beste Mark, Wat fijn om dit te horen We wensen u veel vaarplezier! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Netjes geholpen en goed meedenkend
Beste Hans, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Vlotte levering en goede kwaliteit.
Goedemorgen, Wat goed om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Beste Johan, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Kan niet beter!
Goedemorgen, Wat fijn om te horen! We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Beste Ben, Bedankt, we doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Was de eerste keer maar door de juiste commissie voelde het direct vertrouwd aan.
Beste Ernst, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Het pakketje (goed ingepakt) was er razendsnel en tegen de juiste prijs!
Beste Patrick, Wat goed dit te horen. Hier doen wij ook ons uiterste best voor. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
onderdeel mooi op voorraad en snel geleverd
De hoes is van zeer goede en stevige kwaliteit. De levering is goed en snel verlopen. In de toekomst weet ik Boottotaal zeker weer te vinden.
Beste Angela, Bedankt voor u bericht! Wat fijn om te horen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
bestelling vlug geleverd met de goede informatie erbij
De bestelling ging goed, duidelijk wanneer het onderweg en bezorgd was. Product goed
Vlotte levering
Goedemiddag, Wat goed om te horen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Ik had een vraag over de juiste boegschroefolie voor mijn Vetus boegschroef. Mijn vraag kon niet direct worden behandeld, Maar na ongeveer een uur werd ik teruggebeld en kreeg ik de juiste informatie!
Snel geleverd en wat ík verwacht had
Beste Wim, Wat fijn om te horen! Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Doek ontvangen maat de gebroken ring maar met een doek terug verstuurd en gelijk geld terug ontvangen dus prima service
Beste watersporter, Wat vervelend dat er ringen kapot zijn van het dekkleed. Zoals besproken mag het dekkleed kosteloos retour. Met vriendelijke groet, Lisa
Originele beoordeling
Doek ontvangen maat de ring heel slecht
Zeer klantvriendelijk en ook goed geholpen
Beste John, Wat goed om te horen! Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa Boottotaal
Een door mij verkeerde bestelling werd door jullie keurig opgelost.
Beste Hugo, Wat goed om te horen. Veel plezier met uw aankoop, Met vriendelijke groet, Lisa Boottotaal