Prima telefoonteam

Snel te bestellen, snel ontvangen

Mooie aanbieding!

Heb vanwege de mooie aanbieding en interesse een olie opzuiger gekocht….. Ik kan hier nog geen goede review over geven omdat ik deze nog niet heb gebruikt. Maar verzending en levering verliep goed.

Ruime keuze, snelle verzending en goed verpakt

Erg ruime keuze en snel verzonden. Goed beschreven. Tot een volgende keer.

Product met roest en schimmel ontvangen

Buitenboordmotorstandaard besteld. Vlot geleverd, maar de verchroomde wielas is al deels verroest en de meegeleverde strap zit onder de schimmelplekken. Dit terwijl de rest nieuw oogt. Slappe doos en slordig dichtgeplakt. Zal even kijken of hij fatsoenlijk in elkaar te zetten is, maar dit is niet direct een top eerste indruk.

Onvoldoende geïnformeerd

Een bericht gehad van boottotaal dat er twee mogelijke bezorgbedrijven, die de aflevering zouden doen. Van DHL de code ingevoerd, maar deze werd niet herkend. Op vakantie adres via DHL app gezien dat pakje was afgeleverd bij depot Bosplein Katwijk Verder geen mail van dhl ontvangen tot vanmorgen dat ik nog twee dagen had om op te halen. Communicatie DHL kan dus wel wat verbetering hebben.

gewoon prima.

precies wat ik van ze gewend ben

Compleet aanbod

Bij vragen goed bereikbaar

buitengewoon super snel gelevert

Vamiddag besteld volgende dag in huis. Super

Top telefonische hulp

Eerste keer bij boottotaal en doormiddel van de telefoon gevraagd wat ik nu beter kon hebben van twee producten. Ík werd top te woord gestaan en geholpen met hun expertise hiervoor. Ik moet oet het nog monteren op mijn buitenboordmotor en uitproberen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Goedproduct

Vlotte service, goede kwaliteit

Zwemvest HH was de volgende dag in huis.

Veel op voorraad en supersnelle levering!

De ene dag besteld en volgende dag al in huis. En veel op voorraad. Prachtige fenders!

Snel en goed

Duidelijke omschrijving, goede updates en snelle levering

Snelle en zeer correcte levering

Producten worden direct verzonden en zijn goed verpakt

goed advies en bereidheid om verder te kijken

Ook als ze het niet op voorraad hebben en of niet precies weten wat ze nodig hebben nemen ze de tijd om je verder te helpen

Prima advies en snelle levering

Heb vooraf gevraagd wat ik qua maat moest bestellen. Snel en volledig antwoord, vervolgens snel en correct geleverd . Neem aan, dat de hoes ook goed past.

Product kwam gebruikt binnen

Ik had iets nieuws besteld voor mijn plastimo rolfok, product binnengekregen zag ik dat de verpakking open was in de doos, schroefjes en moertjes in de doos, en ik zag afdrukken dat het al eens gepast en of gebruikt, netjes de klantenservice gemaild, zij gaven aan dat ze het bij een leverancier besteld hadden en gelijk doorgezet snelle reactie ed dat wel.

Bezorgd door eigen bezorger met een goeie uitleg

Het zou alleen wel beter zijn als ze eerst van te voren bellen voor een afspraak. Nu werd ik in de ochtend gebeld de chauffeur is onderweg, maar goed dat ik die dag thuis was.

Op voorraad en snel geregeld!

Alles was oké en lag snel klaar!

R en vriendelijke service

Snelle correcte vriendelijke service

Te laat

Op de site stond , op werkdagen voor 18.00 uur besteld de volgende dag in huis . Ik kreeg mijn bestelling 4 dagen later

Mooie spullen die worden geleverd

Mooie spullen

Super goede service

We hadden een onverklaarbare scheur in een gekochte trapfender. Na kort overleg en het opsturen van wat foto's van de gescheurde fender, keurig een nieuwe opgestuurd gekregen en gelijke een link om de oude gratis retour te zenden.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel