Netjes alles geleverd en op tijd

Netjes alles geleverd en op tijd

nvt

Geleverd volgens bestelling.

Groots assortiment en perfecte service.

Voor elke tak van watersport en plezier heeft Boottotaal de juiste artikelen.

perfect

Snelle top service en Snelle levering

Er was een onderdeel van mijn bootslot in het water gevallen. Verkoopt Boottotaal gewoon dat onderdeel ook los! Daar wordt je toch blij van ; ) Snelle levering en nette update mailtjes ook nog eens. Top!

Goede producten tegen prima prijzen.

Aantal zaken besteld tegen prima prijzen. Snel de order klaargemaakt en verzonden... Wel jammer dat DHL het te zwaar vond, dus bij DHL op depot was blijven staan... Moest wachten op zakelijke levering??!! Heb hetbdan ook zelf maar opgehaald bij het depot.. Was het zwaar, NEE, was het Groot, NEE, dus beetje onzin van DHL.. Maar goed, niets ten nadele van Boottotaal.

Ik kreeg het snel en product doet aan voldoening

Ik heb een band besteld en die kwam in 2 dagen aan en ik ben erg blij mee

Prima klantenservice en mooie producten

De door ons bestelde zwemvesten waren helaas niet op voorraad, maar we werden hierover gebeld. Heel netjes. Inmiddels hebben we ze allemaal binnen. Ik heb Boottotaal alleen geen tien gegeven, omdat aan ruilen (twee zwemvesten waren wat te klein) verzendkosten zijn verbonden.

Fijne webshop

Goede webshop veel artikelen en makkelijk online bestellen

Prima,snel geleverd

Ik zocht en heb gevonden wat ik zocht tegen een leuke prijs en snel geleverd

Zeer snelle levering

besteld, volgende dag in huis.

Klantvriendelijke medeweker

Goed advies en snelle levering

Na telefonische klacht geen reactie meer

Erg jammer, ik heb mijn klacht gemeld, ik zou worden terug gebeld maar niks meer gehoord.

Super service!

Goeie service en netjes geleverd!

Ze hebben me perfecte uitleg gegeven over de motor! De bezorging is heel goed geregeld en de motor is helemaal te gek

Alles is gegaan zoals je van een correct bedrijf verwacht.

Snel geleverd, goede informatie, scherpe prijs, netjes verpakt, alles klopt gewoon! Dit is mijn echte ervaring, dus geen reclame makerij!

vlot, goed en helder

Duidelijke info op de website en op de mail, product goed, en geleverd op afgesproken tijd

Simpel en snel

3 klikken op een website en het komt voor elkaar!!

Klantgericht

Bestelling gedaan, maar niet alles op voorraad. Telefoontje gedaan met Boottotaal, en uitgelegd dat we op vakantie gaan, en bepaalde artikelen belangrijk waren voor onze vakantie. De volgende dag werden de belangrijke artikelen bij ons afgeleverd. Dus................. een webshop met mensen die zich inzetten voor de klant.

Snelle levering van een prima product

Bestelling snel bezorgd en product 100% goed!

Goede en snelle service

Dit is mijn eerste bestelling met boottataal.

Super klantvriendelijk

Had een trapfender besteld, maar deze bleek gescheurd te zijn. Een paar foto's gestuurd, werd terug gebeld dat er een nieuwe klaar stond en dat ik deze zo mocht omwisselen. Kwam in Hedel de winkel binnen, desbetreffende medewerkster zag mij binnen komen en wist meteen waar het om ging. Zulk personeel moet je zuinig op zijn. Was ontzettend vriendelijk en attent.

Snelle jelle

Snelle levering. Makkelijke site. Staat niet goed bij of de band ook voor snel Arend gebruik is.

Gewoon goed

Gekregen wat ik heb besteld, prima verpakt, goede levertijd.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel