Top service!

Susan van Boottotaal eerst gebeld over welke niveauzender ik in de benzinetank nodig had in combinatie met een VDO meter. Kreeg gelijk de link naar de juiste WEMA zender op de site. Zender vervangen, werkt perfect!;-) Bij Boottotaal werken nog mensen met kennis over de producten die ze verkopen, top!

Al het bestelde netjes verpakt en op tijd ontvangen!

Zeer vriendelijk en servicegericht!

Zeer vriendelijk geholpen en erg servicegericht. Hier kunnen een hoop webshops nog een voorbeeld aan nemen. Ook de verzending was snel. Hier kan je gerust kopen!

Perfecte service

Gewoon een super service. En na wat tegen slagen hebben zij dat heel mooi opgelost. Mijn dank is groot echt netjes Patrick

Prima snelle levering.

Snelle levering, precies wat ik zocht.

Oké alleen klant service reageert niet adequaat.

Gewenste artikel ontvangen. Klantenservice een e-mail gestuurd maar na een week nog geen antwoord mogen ontvangen.

een zeer goed bedrijf

wat je bestelt komt ook en als je iets niet weet helpt men je per tel.ik kan het een ieder aanraden

Het is gewoon normaal goed

Het was gewoon goed niets meer en niets minder

Fabulous service and speedy delivery. Recommended!

Excellent, efficient service. We received good communication and collected the package without a problem.

Snelle levering, goed verpakt.

Duidelijke site, snelle levering

Snel goed

Snel goed

Perfect product

Goeie prijs goeie producten

Producten goed en snel geleverd en zeer goed verpakt

Word er prima geholpen en als er iets mis gaat bij de levering g

Prima zonder poespas

What you see is what you get

Unieke service

Paar keer iets besteld en nog iets kunnen toevoegen om verzendkosten uit te sparen. Hulpvaardig personeel. Goede adviezen.

Boottotaal maakt zeker zijn naam waar.

Snelle goede persoonlijke service. Prachtige winkel in Hedel en zeer uitgebreide website.

Goeie service en zeer snelle levering

Supersnelle levering!

Einde dag heb ik e.e.a. besteld bij Boottotaal en de dag daarop werden de producten al geleverd!

Hele goede Watersportwinkel

Hebben een uitgebreid assortiment en het wordt snel geleverd

snelle levering goede prijs

Snelle levering, goede rijs

Een heel mooie giftcard maar vind de verzendkostendaarvoor veel te hoog

Degene aan wie ik de giftcard gaf is er erg blij mee. Het ziet er fraai uit ook! Maar ik koop in het vervolg liever een giftcard waarbij ik niet zoveel verzendkosten hoef te betalen. Dat geld besteed ik liever aan een hoger bedrag op de giftcard zelf!

Snelle levering, goed verpakt, top producten

Zie boven. Bestellen gaat simpel en je hebt de producten snel in huis.

Fenders en touw besteld. Goede afhandeling. In eerste instantie niet geleverd door de koerier. Boottotaal heeft snel en juist actie ondernomen.

Een geweldig bedrijf met vriendelijke mensen!

Goed geholpen! Goed geprijsd! Brede assortiment! Vriendelijke mense

Baronieweg 13 13