Fast

Easy order process, ver my fast shipping

Slecht

Zou al 3 dagen geleden aankomen nog steeds niks ontvangen

Ondanks de problemen die wij hier in België hebben met B Post is mijn pakje op tijd toegekomen. Thanks!

goed en snel

tja...

Prima en snelle levering

Geweldig!

Supersnelle levering naar Belgie. Alles tot in de puntjes perfect. Dank je wel. Dikke 5 sterren waard

Geweldig!

Supersnelle levering naar Belgie. Alles tot in de puntje perfect. Dank je wel. Dikke 5 sterren waard

Uitstekende service

Bootstoelen gekocht waarvan de bijgeleverde schroeven te kort bleken. Boottotaal leverde direct n set langere prima service

Vriendelijke service

Kan ze makkelijk bereiken, vriendelijke service

Vriendelijke service

Kan ze makkelijk bereiken, vriendelijke service

Een goeie winkel, en komt met naleveren de afspraken na.

Zoals de titel, ik zou met vol vertrouwen een volgende aankoop doen bij deze mannen / vrouwen.

Een goeie winkel, en komt met naleveren de afspraken na.

Goed artikel, snel geleverd

Fleecebroek aangeschaft. Prima kwaliteit, snel geleverd.

Kan het niet beoordelen

Ik kan het product helaas niet beoordelen omdat het simpelweg niet geleverd is door DHL. Dit vind ik erg spijtig omdat DHL op geen enkel vlak gehoor wenst te geven op een simpele vraag " waar zijn onze pakketjes gebleven ? " Ik beveel jullie echter wel aan omdat de site duidelijk is en het product vanuit jullie kant snel verzonden was! heb maar één tip, neem een andere leverancier van jullie goederen!

Kan het niet beoordelen

Ik kan het product niet beoordelen omdat het door jullie leverancier DHL nooit bezorgd is ( dit terwijl ze wel aangeven dat het bezorgd is :-( )! Ik beveel jullie wel aan omdat het snel verstuurd was, maar neem een andere bezorgservice dan DHL!

Kan het niet beoordelen

Kopen bij boottotaal is uitstekend.

Mijn ervaring bij boottotaal is prima, ruime keuze en fantastische aanbiedingen. Ook een vlotte levering.

Goed product, prima service

De aflevering liep niet soepel, maar dat lag aan de koeriersdienst, niet aan Boottotaal

top!!!!

Alles vlot verlopen.

Heel goed, heel snel

Super snel levering, snel regeert

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel