Wasborstel op steel door buren naar binnen gehaald. Stond voor mijn voordeur. Diefstalrisico groot.
Beste Cees, bedankt voor de bestelling en de reactie! Vervelend als DHL iets voor de deur zet in het zicht. Fijn dat jullie zulke goede buren hebben! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Zijn wel behulp zaak. Spullen liggen klaar. Mooie zaak
Beste Andre, Bedankt, we doen ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Bezorging door 1 man, zit al een licht schaafplek op de boot. geen handleiding hoe artikelen te bevestigen. OOk telefonisch geen uitleg...
Beste Bert, bedankt voor uw reactie en de voldoende! Onze bezorgers rijden alleen en we spreken altijd af met onze klanten over de bezorgdatum zodat de goederen goed overgedragen kunnen worden. Jullie hadden gevraagd om de boot in jullie tuin te leggen maar de chauffeur kreeg daarbij geen hulp van jullie kant. Vervelend dat hierbij een schaafplek is ontstaan. Mocht dit hinderlijk zijn willen we altijd naar een oplossing zoeken met jullie. Want ook jullie willen we goed uitgerust het water op helpen. Zoals telefonisch aangegeven zit de handleiding in de verpakking van de boot. Mochten er toch nog vragen zijn laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Prima service klantgericht
Beste Martin, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
zoals t hoort, doen wat je zegt.
Gewoon goed en dan is het goed.
Beste Johan, bedankt voor de bestelling en ook voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Al 2 x een bestelling gedaan en 2 x alles perfect geregeld en snel bezorgd. Kwalitatief goede producten.
Beste Kris, Wat fijn om dit te horen! Graag tot een volgende keer en veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Overzichtelijke website. Snelle levering. Klantenservice is makkelijk te bereiken
Levering was de volgende dag nadat ik besteld had. Goed verpakt. Alleen jammer dat dhl niet zo goed met pakket omging , ondanks dat er dus duidelijk breekbaar op het pakket staat , en deze bijna liet vallen . Maar dat ligt dus niet aan boottotaal.
Besteld via internet had al een Stravo slot vast aan de boot wilde er nog een losse bij hebben als ik ergens aanmeer, snelle levering.
Items besteld en snel in huis. Ging allemaal uitstekend!
Had bestelling gedaan, maar de transporteur, kon schijnbaar niet op tijd volgens afspraak bezorgen . Boottotaal deed er alles aan om het product zo snel als mogelijk te bezorgen wat uiteindelijk ook lukte , compliment aan her personeel / bedrijf. !
Omschrijving klopt
1. Toezending via DHL, maar retour moet via DPD. Hinderlijk. 2. Retourzending afgegeven bij afhaal punt DPD in Maastricht, maar ondanks uitspraak medewerker daar ontvang ik geen enkel bewijsstuk ,ook niet per e-mail.Ook geen track en trace info van het pakket. 3.Twee keer contact gehad met klantenservice Boottotaal.Eerste keer wordt toegezegd te verifieren en terug te bellen. Niet gebeurd. Twee dagen later teruggebeld door andere medewerkster, die toezegt de track an trace code te zullen sturen . Niets meer gehoord tot mijn slechte review wordt gelezen. Overigens is alles wel correct afgerond. Op het vlak van communicatie is ruimte voor verbetering.
Originele beoordeling
1. Toezending via DHL, maar retour moet via DPD. Hinderlijk. 2. Retourzending afgegeven bij afhaal punt DPD in Maastricht, maar ondanks uitspraak medewerker daar ontvang ik geen enkel bewijsstuk per e-mail. 3.Over de retourzending geen enkel bericht meer en ook geen track en traceinfo. 4. Gebeld. Eerste medewerkster zegt toe te verifieren en hierop terug te komen. 5. Teruggebeld door andere medewerkster, die zegt de track an trace code te zullen sturen . Nooit meer iets gehoord. Conclusie: Waardeloos!
Het kan altijd mis gaan. Verpakking bij leverancier geaborteerd. De tussenhandelaar wordt dan de pineut. Gelukkig doet Boottotaal alle moeite om dat weer recht te breien. En blijft ook nog vriendelijk als ik al een beetje begin te brommen.
Het was slecht ingepakt mijn reddings boei , met een ander doosje er aanvast geplakt, daar door de boei beschadigt. Ik heb wel snel 50% korting gekregen. Dit alles was niet nodig geweest.
Goed geholpen met mijn keuze.
Artikel besteld en super snel geleverd.
Beste Esther, Wat fijn om te horen. Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet. Lisa-Boottotaal
Ik hoop dat mijn bestelling volgende week geleverd wordt
Mijn bestelling werd de volgende dag goed verpakt afgeleverd. Zoals het hoort dus.
Beste André, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft! Veel plezier met uw aankoop. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Na telefonisch contact ben ik prima geholpen met activatie giftcard.
Beste Annemarie, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Bij levering lukte het niet om een fender op te blazen, omdat hij gelijk weer leeg liep. Direct een mailtje gestuurd met de vraag wat te doen, en binnen een paar uur al een reactie met een werkende oplossing. De volgende ochtend werd ik nog gebeld met de vraag of het was gelukt. Super geregeld!
Beste Ronald, Wat fijn om te horen. We doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Wij wensen u veel vaarplezier! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Bestelling wordt snel geleverd en id keurig verpakt. Vriendelijke klantenservice als je een vraag hebt.
Beste Cees, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft. We doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Ik had problemen met de boothoes maar dat is zeer coulant opgelost.
Originele beoordeling
Ik had een waterdichte hoes besteld maar hij was geenzins waterdicht want bij een waterzak lekt het water gewoon door de hoes met als gevolg dat er in mijn sloep veel water was gelopen.. Advies:bij aankoop vragen of de hoes bij een eventuele waterzak wel waterdicht is.
Vriendelijke service en goede aftersales
Beste Henk, Wat goed om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal