Snelle en correcte levering
Goedemorgen, Bedankt, we doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Duidelijke website,snelle levering !!!
Beste Iwan, Wat goed om te horen! Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Goede keus en tevreden met het geleverde product
Beste Henri, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
ik heb 2 x bestelling stoot willigen gedaan en alles goed ontvangen geen problemen gehad prima
Beste Lydia, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft! Veel plezier op het water, hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Snel corrct en goede prijs
Beste Jan, Wat goed om te horen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Goede prijs kwaliteit en snelle levering.
Beste Rob, Bedankt, we doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Fijn vaarseizoen gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Precies wat ik zocht en snel geleverd!
Beste Monique, Wat fijn om te horen! Veel plezier met uw bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Reeds jaren maak ik gebruik van de service van Boottotaal. Gewoon een uitstekende service.
Beste Siebert, Bedankt, we doen altijd ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Correcte levering op tijd!
Beste Jan, Wat fijn om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Het pakket was goed verpakt en snel geleverd voor een goede prijs!
Beste Richard, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Ik zocht naar een goede hoorn en goeie prijs! Boottotaal had het beste combinatie van!
Beste Anastasios, Wat fijn om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
Had wel een track en trace code op prijs gesteld
Beste Alinda, Wat fijn om te horen! We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa-Boottotaal
prima prijs en zeer vlotte levering van hoes tbv rubberboot
Beste Erwin, bedankt voor de bestelling! Nu kan jouw rubberboot mooi droog opgeslagen worden! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Geweldig bedrijf
Beste Michel, dat klinkt goed! Dankjewel voor deze hele mooie review! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Datum en tijd van levering was niet heel duidelijk dus daar moest ik achteraan bellen. Wat heel.prettigwas dat ik een uur voor levering het aflever punt nog kn veranderen naar levering op de haven. De vriendelijke chauffeur hielp nog met het bootje in het water tillen.
Beste Peter, bedankt voor deze feedback! Met het informeren over de levertijden van de routes van onze eigen chauffeurs gaan we zeker wat mee doen! Veel plezier met jullie mooie Whaly boot! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Vlotte levering, en goed spul
Beste Johan, Bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we blij mee en bedankt voor de bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Goede duidelijke site en zeer snel in huis
Beste Rene, Fijn dat u het pakket naar wens heeft ontvangen! Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Buitenboordmotor besteld. Is de goedkoopste en werd de volgende ochtend reeds geleverd door eigen transport.
Beste Bas, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Fijn vaarseizoen gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa- boottotaal
Beste Richard, Wat fijn om te horen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Van bestelling tot levering alles voor 6 en naar tevredenheid gegaan.
Beste Berend, bedankt voor de mooie review en fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan! Veel plezier met de bootspullen! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Nog niks ontvangen ondanks track and trace die zegt aan de deur te zijn geweest maar niet waar aangezien we met meerdere personen de hele dagen aanwezig waren na Na contact met medewerker van boottotaal een keurige afhandeling van de order. Zeer tevreden voor het vriendelijke medewerker. Correcte afhandeling klacht, kan niet beter.
Beste, ik zie inderdaad dat de bezorger afgelopen zaterdag is langs geweest. Vervelend dat jullie elkaar niet getroffen hebben. De bezorger komt de eerste volgende werkdag weer bij u langs. Mocht er iets zijn neem dan gerust contact met ons op! We houden de verzending ook in de gaten voor u! Met vriendelijk groet, Lisa
Originele beoordeling
Heb vorige week maandag iets besteld, dat door de courier een goede vertraging opliep, door boottotaal is dat opgepakt en opgespoord. En alsnog zo snel mogelijk geleverd. Bedankt.
Beste Ronald, Bedankt voor je reactie! Zoals zojuist telefonisch besproken nemen we direct contact op met DHL waar het pakket is zodat je zo snel mogelijk terug het water in kunt. Mocht dit niet direct lukken sturen we de bestelling nogmaals naar jou op! Want wij willen dat je goed uitgerust het water op kunt! Met vriendelijke groet, Lisa
Originele beoordeling
Heb vorige week maandag iets besteld, in een gebroken week, maar het is nog steeds niet verwerkt bij DHL, dus nog geen zicht op aflevering!! boot ligt op de kant dus kost geld!! verwerking bij boottotaal heeft te lang op zich laten wachten.
Besteld en de volgende dag geleverd Top
Beste Peter, bedankt voor je reactie, goed om te horen en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snelle levering!
Beste Ben, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het snel in huis was, daar doen we altijd ons best voor! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal