Prijs en kwaliteit uitstekend Snelle levering
Prima adres voor hang- en sluitwerk .
Bedankt! Hopelijk zien we je terug voor andere klussen. Groet, Maurice - Quofi
Ik had het gewenste artikel snel gevonden op de website. Snelle levering ook, erg tevreden.
Super! Bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi
Deurbeslag voor renovatie, voor een voordelige prijs. Snel geleverd en prima kwaliteit.
Bedankt! Deurbeslag is onze specialiteit :) Groet, Maurice - Quofi
Artikel duidelijk omschreven. Moest in 20 jaar oude keuken geplaatst maar paste perfect. Snelle levering
We love renovatie! Groet, Maurice - Quofi
Mooi product
Met Quofi zelf een positieve ervaring, maar de transporteur heeft helaas 2 keer afgezegd / de afspraak veranderd. Alles kwam wel in goede orde aan.
Bedankt voor je positieve review van onze webshop! Groet, Maurice - Quofi
Daar het niet voorradig was heb ik enkele dgn. Moeten wachten maar verder prima geregeld en ge 't nieuwe raam zit erin gr Ria
Fijn dat we hebben kunnen helpen bij jou klus! Groet, Maurice - Quofi
De product omschrijving + foto zijn niet juist. Hierdoor heb ik een product besteld wat ik niet kan gebruiken. Ik had enkel één onderdeel nodig welke wel getoond wordt maar kennelijk niet bij het product hoort. Hierover een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie.
Beste Steven, Ik kan inderdaad bevestigen dat we een verkeerde afbeelding op de webshop hadden staan. Dit wordt nu aangepast. Uiteraard mag jij het bestelde artikel kosteloos retourneren. Je kunt je retourlabel opvragen via [email protected]. Excuses voor het ongemak, maar bedankt voor je feedback. Hiermee hebben we onze webshop weer iets beter gemaakt. Groet, Maurice - Quofi
De reden dat ik hier besteld had, is de scherp prijs en snel bezorgen
Bedankt voor je review! Groet, Maurice - Quofi
Om een defect KFV slot te vervangen slot besteld helaas niet te juiste na overleg met Quofi.nl kreeg ik als antwoord dat het defecte slot niet een KFV slot is , staat echt wel op het defecte slot.
Jammer dat we je niet hebben kunnen helpen. Groet, Maurice - Quofi
Via internet goed gereedschap gevonden tegen de scherpste prijs. Snelle levering. Gewoon top dus. Aanrader
Hopelijk tot de volgende keer op Quofi.nl! Groet, Maurice - Quofi
Contact erna nog gehad voor info en snel en correct antwoord gehad.
Goed om te horen, ik geef het door aan onze klantenservice :). Groet, Maurice - Quofi
Snel en goed afgeleverd
Bedankt voor je review! Groet, Maurice - Quofi
Na 1 keer de makita verticuleermachine te hebben gebruikt de uv3600 is het plastieken verbindingstuk van het handvat afgebroken. Gebeld met de firma Quofi om te kijken voor een oplossing Er word een nieuw verbindingstuk opgestuurd. Verder goede ervaringen met Makita maar die kunstof koppelstukken die ze tegenwoordig gebruiken is een min punt.
Beste Patricia, We hebben al laten weten dat de onderdelen kosteloos worden vervangen. Dit wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd. Wij zouden het waarderen als we worden beoordeeld op onze service. Groet, Maurice - Quofi
Original anmeldelse
Na 1 keer de makita verticuleermachine te hebben gebruikt de uv3600 is het plastieken verbindingstuk van het handvat afgebroken. Gebeld met de firma Quofi om te kijken voor een oplossing Na 2x telefonisch contact te hebben nog steeds geen oplossing.
Op de site vond ik mijn type van toestelnummer en het vervangstuk voor dit toestel, de foto was correct echter het geleverde stuk was totaal anders.
Hi Rudy, Het bestelde artikel ligt precies zoals afgebeeld op onze website, op voorraad in ons magazijn. Mogelijk heb je het verkeerde artikel geleverd gekregen? Wil je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan gaan we het voor je oplossen. Groet, Maurice - Quofi
goed verpakt en snel geleverd.
Super! Bedankt voor het achterlaten van een review. Groet, Maurice - Quofi
Bij de push open zitten normaal gezien magneetjes plakkend of vijzen? Dit zat er niet bij.. zenden jullie dit op?
Beste Jelle, Het artikel wordt verstuurd, zoals het staat afgebeeld op onze webshop. Aangezien dit artikel uit 1 onderdeel bestaat, denk ik niet dat er iets kan ontbreken. Wanneer dit niet is wat je ervan had verwacht, mag je het kosteloos naar ons retourneren. Neem hiervoor aub contact op met [email protected] voor een retourlabel. Groet, Maurice - Quofi
Original anmeldelse
Beste Bij de push open zitten magneetjes plakkend of vijzen..
Vrijdag 7 april product ontvangen, schade aan het product vrijdag 7april via mail gemeld dinsdag mail ontvangen dat desbetreffende collega gevraagd is om contact op te nemen met de leverancier. tot op heden nog niets gehoord
Beste Marco, Onze klantenservice zal contact met je opnemen. Excuses dat je lang hebt moeten wachten op een reactie, maar je zult een retourlabel van ons ontvangen. Groet, Maurice - Quofi
Het werkt
Thanks! Hopelijk zien we je snel weer terug op Quofi.nl. Groet, Maurice - Quofi
Juiste onderdelen direct geleverd
Perfecte review :) Bedankt! Groet, Maurice - Quofi
Bestelde product bestaan uit meerdere onderdelen. Dit was niet bekend in het magazijn. Dus kreeg ik verschillende onderdelen geleverd na hoeveelheid wat er besteld was en kon ik maar 2 producten maken ipv bestelde 7. Helaas was het na duidelijke uitleg via de mail nog niet mogelijk om de juiste producten na te leveren. Mijn klus het plaatsen van een kozijn kon niet doorgaan! Kortom weet wat je verkoopt en check dit goed voor verzenden!
Hi Rick, Vervelend dat jou bestelling niet compleet is afgeleverd. Wij willen absoluut betere service verlenen en niet voor vertraging van jou klus zorgen. We hebben hiervan geleerd en het zal niet snel meer fout gaan bij dit artikel. Met vriendelijke groet, Maurice - Quofi
Duidelijk website goed aanbod en telefonisch ook goed geholpen voordat ik heb besteld.
Goed om te horen, Thanks! Groet, Maurice - Quofi
Prima werk!