Filtre

Prachtig

Goede service en bezorging

Super goed bedrijf

Ik bestelde hier insteeksloten. Heel goede prijs tov concurenten. Snel geleverd. Ik moest 2 sloten retourneren en de bestelling wijzigen. Goed telefonisch en mailcontact. Alles perfect en naar tevredenheid geregeld en zonder extra (verzend)kosten. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Quofi.nl

Compleet maar lange levertijd.

Voor 21.30 besteld zou de volgende dag bezorgd worden. Helaas duurde het ruim een week voordat mijn bestelling er was. Bestelling was wel gewoon compleet en netjes verpakt.

Mooi bedrijf reageren enkel niet meer als je een probleem hebt

Jammer dat ze niet reageren!!

redelijk

Beste, de borstels waren beide geplooid bij levering. Best toch uitkijken met welke transporteur jullie verzenden. Mvg, koen

na 4 nazendingen niet instaat juiste onderdeel te sturen

zat een verkeerd onderdeel bij de bestellingen. Er zijn in totaal 4 zendingen geweest om het juiste onderdeel te krijgen. Tot op heden niet gelukt.

Beetje teleurgesteld

“Verkeerd” gelezen ? Of iets duidelijker vermelden ? Licht misschien in het midden maar na overleg lijkt het opgelost te worden.

Onduidelijke montage instructie

Er is niets te vinden aan detail hoe de soft close gemonteerd moet worden. Dus deze gaat retour komen wasrschijnlijk

Goede site

Het is een goede overzichtelijke site emt veel zoek mogelijkheden. DE bezorging was ook goed. Bedankt Quofi.nl

Prima webshop

Goede kwaliteit, redelijk geprijsd en snelle adequate levering

Goed product

Snelle levering en prima product

De schommelbanken zijn snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

Conform verwachting

Mooi product, snel geleverd.

Zou deze site aan iedereen aanbevelen.

Super!!

Zowel product als service helemaal top!!

snel besteld en snel geleverd, super!

Product en levering volgens verwachting

Geleverd product is wat ik zocht en werd snel geleverd.

Website is duidelijk, levering is snel als de spullen op voorraad zijn.

Artikelen goed te vinden op de site

Na een belletje naar de firma snel en correct verwezen naar het juiste artikel met bijbehorend artikelnummer.

Snelle levering en goed product

Op deze manier wordt klussen een plezier.

Snelle levering en binnen een kwartier door mij uitgevoerd en weer een sierlijke drempel om over te stappen.

Alles goed.

Goed, makkelijk & snel

Niets op aan te merken. Prijs/kwaliteit TOP!

Goede kwaliteit, goede prijs

Goede producten voor een scherpe prijs! Voor Producten die niet op voorraad zijn, zou een duidelijkere levertijd wel beter zijn. Minstens 2 werkdagen zegt niet zo veel namelijk!

Bestelling beschadigd

Bestelling bleek bij aflevering beschadigd. Is correct opgelost. Bestelling werd ook direct de andere dag bezorgd. Maar levert toch weer een bepaalde stress op. Contact krijgen via telefoon was moeilijk uitleg geven ,foto's doorsturen van de beschadiging .

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR