aanrader, snel geleverd en de allerbeste prijs!
Beste Didier, Wat een mooie review! Dankjewel! Succes met de klus, groet, Rosa Quofi.nl
snelle service prima slot
Beste Rob, Bedankt voor je review, maar wat kunnen wij nog beter doen volgens jou? Deel je je tip? Succes met de klus, groet, Rosa Quofi.nl
Goed materiaal, snelle levering
Beste Kees, Bedankt voor je review. Maar volgens mij heb jij nog wel een tip voor ons! Succes met de klus, groet, Rosa Quofi.nl
Pakje besteld voor nieuwjaar. 9feb nog altijd nog niet ontvangen. Al meerdere mails gestuurd, buiten een mail met de trackingcode van een pakje die niet vertrekt geen communicatie.
Goedemorgen Stijn, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt gehad. Ik heb mijn collega ingeschakeld om naar jouw vraag te kijken. Excuses voor het ongemak, groet, Rosa Quofi.nl
hadden een hele goedkope looprail voor mijn schuifpui te koop van 670 cm lengte. En dat zonder bezorgkosten!! Helaas ging er het een en ander mis: eerst was de rail te lang voor reguliere bezorging. Er moest speciale vrachtwagen komen, toen was hij verbogen en moesten ze een ander inplannen, later bleek de vrachtwagen te lang om in onze wijk te kunnen komen. Afijn flink gedoe. Een aantal belletjes en mailtjes, ze waren snel en goed bereikbaar. Het geld was binnen een dag retour geboekt.
Beste Harry, Dat waren inderdaad wat kinken in de kabel. Excuses voor het ongemak, maar desondanks een heldere en mooie review! Kunnen we wat van leren. Tot de volgende klus op Quofi.nl Groet, Rosa Quofi.nl
Omdat bij een schuifdeur de wieltjes kapot waren gegaan. Hebben we bij Quofi nieuwe besteld. Omdat de leveringsdatum een paar dagen later zou plaats vinden. Hebben we contact met ze gezocht en de volgende dag werden ze netjes geleverd. Helemaal top.
Beste Henny, en werkt de schuifdeur weer naar behoren? Bedankt voor de review. Groet, Rosa Quofi.nl
Makkelijk bestellen, mooie aanbieding. Materiaal werkt zoals verwacht.
Beste Jaco, Bedankt voor de review! groet, Rosa Quofi.nl
Ik had een bestelling gedaan deze was de volgende dag geleverd zat alleen wat schade op heb ze een mail hierover gestuurd en ze hebben het product direct nogmaals gestuurd en deze was de volgende dag binnen gekomen. Dit is een goede service
Beste Cees, jammer van poging 1, maar goed om te horen dat de tweede poging met behulp van onze service goed is verholpen. Succes met de klus! groet, Rosa Quofi.nl
vlotte levering. Product zoals omschreven.
Beste Dude, Dankjewel voor deze mooie review! En nu vlot aan de klus? Groet, Rosa Quofi.nl
goede snelle service en een goede prijs kwaliteit.
Beste Erik, Dit horen we graag! Bedankt voor je review en succes met de klus! Groet, Rosa Quofi.nl
Gewoon erg goed verpakt en snel in huis
Beste Hans, Bedankt voor je review. Volgens mij heb je nog wel een tip voor ons. Deel je 'm? Groet, Rosa Quofi.nl
Snelheid levering okee. Helaas verkeerde product. In de pen geklommen, en het vervolgtraject is perfect afgehandeld. Dus helemaal goedgekomen.
Beste Kees, Goed dat je aan de bel hebt getrokken en bedankt voor de review. Fijn dat je nu aan de klus kunt! Groet, Rosa Quofi.nl
Verder weet ik het nog niet
Beste Freek, Bedankt voor je review! En succes met de klus. Groet, Rosa Quofi.nl
En lekker snel geleverd
Beste Obbe, Fijn dat we je hebben kunnen helpen en uiteraard bedankt voor deze mooie review. Succes met de klus, groet, Rosa Quofi.nl
Snel en precies wat ik besteld had Alleen heb ik geen facturen gekregen En ik kan ze ook nergens vinden Na contact vandaag van hun kant alle facturen direct gekregen heel tevreden mee
Beste Peter, bedankt voor je review. De factuur heb ik zojuist naar je verstuurd. Groet, Rosa Quofi.nl
Ursprüngliche Bewertung
Snel en precies wat ik besteld had Alleen heb ik geen facturen gekregen En ik kan ze ook nergens vinden Dat is wel jammer
zeer snelle levering van het bestelde materiaal,
Beste Cobus, Bedankt voor je review! Als je nog tips hebt, deel ze vooral met ons! groet, Rosa Quofi.nl
Dictator deurvastzetter besteld, volgende dag al binnen, juiste prijstelling, tevreden!
Beste Klaas, Bedankt voor deze perfecte review! Succes met de klus. Groet, Rosa Quofi.nl
Netjes op tijd geleverd en goede prijs voor die kwaliteit
Beste Ad, bedankt voor je review! Succes met de klus, groet, Rosa Quofi.nl
Product voldoet
Beste John, Bedankt voor je review! Maar volgens mij heb jij nog wel een tip voor ons. Deel je 'm met ons per mail? Groet, Rosa Quofi.nl
Goede prijs, snelle levering wel moeilijk oozoeken op de site, via site concurrent juiste serienr stuk en foto gevonden en bij jullie besteld voor de betere prijs en snellere levering
Beste Eddy, Bedankt voor je review! Goed dat je alles snel hebt gekregen, maar heb je nog een tip die we kunnen inzetten voor het beter vinden van producten? Tot de volgende klus, groet, Rosa Quofi.nl
Snelle levering voor een goede prijs kwaliteit verhouding
Goedemorgen J, Bedankt voor je review! Tot je volgende klus op Quofi.nl groet, Rosa Quofi.nl
Goedemorgen Wessel, Perfect dat horen we graag! Succes met de klus. groet, Rosa Quofi.nl
Na lang zoeken uiteindelijk bij Quofi mijn drempel met tochtstrip gevonden (tochtprofiel). Het bestellen was makkelijk en de levering ondanks de grote maat (300cm) snel. ook de kwaliteit van het materiaal prima en zonder beschadigingen afgeleverd. Aanrader!
Goedemorgen Wim, fijn dat we je hebben verlost uit je zoektocht en hebt gevonden bij ons wat je zocht. We zien je graag terug voor je volgende klus. Rosa Quofi.nl
Snelle service, produkt perfect zoals gewenst!
Hi Marieke, bedankt voor deze mooie review! Klinkt perfect! Tot snel voor je volgende klus op quofi.nl groet, Rosa Quofi.nl
Bestelling in de middag besteld volgende ochtend al in huis
Hi Marcel, Kijk dat is lekker snel! En ben je direct begonnen aan de klus? Dankjewel voor je review, groet, Rosa Quofi.nl
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR