goede site en snelle levering, overzichtelijk.

Supersnelle levering, perfect spul

Helemaal perfect. Geen woorden meer aan toe te voegen.

Tijdige en correcte levering van bestelde producten

De producten die ik zocht waren vlot te vinden op de website. De prijzen zijn helder (ook verzendingskosten of het wegvallen ervan) en competitief. Vervolgens werden de producten binnen de beloofde termijn geleverd.

Zeer snel

Nemef contraveer - 5 mm - voor slot 549/4139 oud Zeer snelle levering. Vrijdags besteld, dinsdag al in huis. Bedankt!

Super snelle levering.

Uiterst tevreden met de snelle levering van de artikelen. Na bestelling reeds de volgende dag in huis.

goed product, snelle levering, miste alleen de nodige schroefjes die toch erg belangrijk waren

snel en prima kwaliteit

Borstelprofiel besteld, mooie prijs en kwaliteit ook goed. Beveel ik aan.

Netjes en goed verzorgd

Heel fijn

Snelle levering en een goed product voor een prachtige prijs .

Ondanks het ontbreken van de track & trace mail, de bestelde spulletjes toch keurig op tijd bezorgd.

snel en correct

snel en correct

snelle levering en een goed product

Zowel de bestelling via de site als de afhandeling en snel en goed verlopen en ben zeer tevreden

scherpe prijs en snelle levering

Voor een generiek product is de prijs belangrijk en in dit geval doorslaggevend, samen met de korte levertijd.

Past perfect

Vlot geleverd

We waren op zoek naar iets heel specifieks voor de schuifdeuren en vonden het hier voor een nette prijs. goede communicatie qua bezorging en lekker snel.

Prima. Op mijn vraag per mail werd keirig en op tojd gereageerd. Goederen gisteren aangekomen en gelijk geklust.

Helemaal goed thanks

Snelle levering en materiaal was top .

Prima ervaring en is aan te bevelen!

Makita bladzuiger is een uitstekend merkproduct, die binnen 48 uur geleverd werd tegen een concurrerende prijs. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

correcte levering

tochtstrips in beschermende koker aangeleverd wel een koker van twee meter, maar onbeschadigde aankomst, verder hoge kwaliteit materiaalkeuze

Goeie prijs kwaliteit. Verpakking was licht beschadigd bij transport

Snelle kevering!

Veel voorraad voor goede prijzen.

Heldere website en snel geleverd

Vanwege de winterklus aan ons schip was veel schuurpapier nodig. Dit hebben we snel kunnen bestellen en geleverd gekregen.

Duidelijke website

Goede kwaliteit snel geleverd

Kende het bedrijf nog niet maar is allemaal uitstekend gegaan.

Gewoon Top !

Artikel precies zoals omschreven en verwachting en Supersnel geleverd.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR