Prima webshop

Prima webshop. Levering netjes op tijd.

Zeer snel geleverd

Binnen 20 uur geleverd , en zeer goedkoop t.o.v andere aanbieders

goed geregeld

geweldig product en voor verschillende klusjes te gebruiken

zoals het hoort

bestellen, betalen, leveren

Fijne zaak om er iets bij te bestellen

Opdek tochtstrip werkt goed . Snel geleverd en netjes in een koker.

Topspul

Alleen te dik dus moest ik er wat af snijden maar het is gelukt

Eerste ervaring is meer dan goed alles zoals besteld en mooi op tijd

Super snelle levering

Ben volop tevreden met het product.

Snel. En correct de volgende dag geleverd

uitstekende leverancier

snelle levering tegen goede prijs.

Duidelijke site en volgens afspraak

Duidelijke site en ze leveren volgens afspraak

Goedde service

Mijn bestelling gedaan en zou de volgende dag geleverd worden. Na een dag of 2 even gebeld en er kreeg te horen dat hij vandaag verzonden was en morgen geleverd zou worden. Top service dus..

Goede communicatie

Alles is vlot en juist geleverd

zeer snel en goed

's middags besteld, volgende ochtend bezorgd

Quofi maakt waar wat er is afgesproken

Ik heb al vaak materiaal besteld en nog nooit problemen gehad met deze leveringen. Prijzen zijn gunstig tov andere aanbieders. Levering is snelbinnen enkele dagen. Ik ben erg tevreden dat de bezorgkosten gratis zijn bij een bestelling boven 20 euro

Goede snelle levering, kwaliteitsproducten

Quofi heeft volgens mij alles in huis wat je kan bedenken. Jammer dat je erg moet opletten op de prijzen aangezien deze in veel gevallen toch wat hoger liggen dan de concurrenten. Soms hebben ze wel goede aanbiedingen en acties. Daarnaast is hun snelle levering en goede communicatie ook wat waard! Zeker een aanrader.

zakelijk en vijfsterren

Zakelijk afgehandeld en correct geleverd. Aanbeveling verdiend

Die klus was snel geklaard

Beveiligingsmateriaal voor ramen aangekocht . Snelle correcte levering . Blij verrast door de stevige uitvoering . Schroeven en handleiding ingesloten .De klus was op een voormiddag geklaard . Best tevreden met het geleverde .

Afspraak is afspraak

Alles klopte, niets aan het proces toe te voegen.

Goed en goedkoop

De kwaliteitsproducten zijn bij Quofi een stuk goedkoper dan op andere sites. Bestelen en bezorgen gaan prima en snel. Het enige verbeterpunt is dat de link op je bezorging te volgen in de mail met de pakbon staat, dat is niet direct duidelijk. Maar telefonisch was het snel opgelost.

Stipt

Kan niet beter, snel en correct.

Fijne website,supersnelle levering!

Verrassend aanbod en fijne koopervaring

Mijn eerste aankoop verliep prima, maar de tweede was nóg beter. De door mij bestelde 4 deurklinken met schild waren wel erg goedkoop, maar ik durfde de gok te wagen om te bestellen. De kwaliteit bleek echter nog véél beter, dan ik had verwacht en zelfs voor elke klink zat er een imbussleuteltje om te monteren bij. Kijk eerst eens, of Quofi een leuke aanbieding heeft, voordat U naar een bouwmarkt gaat en laat U ook verrassen.

Goede duidelijke website met voorstel voor bijpassende producten

Duidelijke website, en goed product

Snel en goed

Ok, al had ik maar 1 klein artikel gekocht, het was snel in huis. En de communicatie was goed en snel. Volgende keer denk ik weer aan jullie.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR