Top product, snelle levering.

Het product was scherp geprijsd en van goede kwaliteit in een mooie stevige koffer. Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd al met al erg blij met Quofi.nl

Snel en goed geregeld

Op zoek naar onderdeel Snel gevonden en besteld. Snel geleverd. Prima voor elkaar

Super!!

Product naar wens

Gewoon goed

Goed product en goede levering.

verdampt

2x 5 liter kannen besteld 1 met wasbenzine 1 met terpentine jammer dat er alleen geen 5 liter in zat 0.5L verdampt zeker...

Goed machine loopgoed.

Maar helaas moet ik nu al beroep doen op de garantie de opvang zak voor het gras is nu al los op een plek. Heb foto`s op moeten sturen, heb tot op heden na vier dagen niets vernomen hebben dat weerlegt bij de fabriek kant. Wat ik jammer vind.

Alles naar wens verlopen

verkeerde besteld

ik had verkeerd besteld, de website was wat onduidelijk, maar gelukkig gaf Quofi me mijn geld terug ;-) Ik had eerst moeten chatten met hun medewerker online, maar toen ik dat deed was het al te laat

Zeer snelle levering

Ik had een product besteld van een bekend merk en herkende niet zo gauw de naam Quofi in de e-mail waardoor ik in eerste instantie te maken dacht te hebben met spam. Pas toen ik de naam terug zag op mijn bankoverzicht viel het kwartje. snelle levering van het product overigens!

Kwaliteit matig

Planken beschadigd en gebroken. Na levering duurde 4 weken

snelle levering, goede kwaliteit product

snelle levering, goede kwaliteit product

Snelle levering en prima prijs

Gewoon niks op aan te merken!

heel erg goed

snel duidelijk en goed

Zeer vlugge levering

Een zeer vlugge levering van een besteld product dat voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede kwaliteit

Vandaag besteld morgen in huis ,goede kwaliteit voor goede prijs keurig verpakt super

Goede snelle service

Goede en snelle service. Helaas wist PostNL de snelheid weer teniet te doen.

alles in orde

Snelle levering en product voldeed aan de verwachting

Indien nodig zal ik weer bij quofi bestellen

Prima zaak , alles volgens afspraak

Prima te woord gestaan en na bestellen keurig thuisbezorgd door Post nl

snelle levering en juiste materialen

het bestelde scharnieren van Hawgood zijn perfect voor mijn Hor deur te plaatsen zodat Hor deur altijd terug dicht sluit,geen last van vliegen en andere insecten meer.

Schuurzool Festool voor heel scherpe prijs

na wat zoeken op deze site terecht gekomen. Pruma service snel geleverd en prima kwaliteit. Waarom nog naar de winkel als je goedkoper bent door het aan huis te laten leveren. Ik koop hier ongetwijfeld nog.

snel en goed

Snel en goed

Doppie doppie: gevonden!

nergens was er een juiste dop voor mijn trapje te vinden. Dingen van een paarcent. Om verzendkosten te voorkomen er maar een hamer en zaag bij gekocht. Niet helemaal nodig maar komt wel van pas.

Snelle verzending en concurerende prijs tov groothandel

Was bestemd ter vervanging defecte

Levering op tijd,tevens scherpe prijsstelling !

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR