heel snelle levering

product voldeed volledig aan de beschrijving

prima ervaring!

Eenvoudig besteld, snel geleverd, heldere communicatie en besteld product was tip top in orde. Bedankt quofi!

Prijstechnisch prima en snelle levering.

Juiste omschrijving, prima prijs en snelle levering.

Nog altijd geen bestelling ontvangen na 7 dagzn

Pakket is reeds 7 dagen onderweg. Wss ligt het aan PostNl, want het pakket werd als retour terug naar af gebracht. Toch nog geen respons van de firma gektegen nopens het opnieuw verzenden van het pakket. Ben nog altijd in afwachting.... En mijn werk ook..

Snelle levering, beste prijs

De prijs voor mijn aankoop was de laagste van internet. Ik was daarom verrast over de snelle levering. Geen addertje onder het gras.

Super snel en degelijk product

Echt degelijk en net product

Werkt zoals het hoort

Prima deur opvangen voor redelijke prijs

Ik ben zeer tevreden

Perfect zoals beschreven

Het enige min puntje, zending kon niet gevolgd worden wegens probleem bij post.nl

Goed produkt

Zie zoals hierboven, snelle levering.

snelle afhandeling en levering.

makkelijk bestelbaar en snelle afhandeling.

Ik vindt het een top bedrijf.

Bestelling werd snel geleverd.

De oplossing in de douche

wij ervaren het als zeer prettig onder de douche,niet meer uit glijden.

Goed, gekregen wat ik besteld had

Jammer alleen dat post.nl het pakket weken ontraceerbaar maakte.

Prima producten

Goed te gebruiken

Jaren gezocht naar onderdeel. Bij Quofi gevonden.

Onze originele vliegenraam was jarenlang moeilijk te gebruiken door versleten wieltjes. Vervangwieltjes niet meer te vinden en bedrijf originele plaatser bestaat niet meer. Tot ik toevallig op de website van Quofi kwam waar identieke wieltjes werden aangeboden. Onmiddellijk besteld dus. Snel geleverd en de wieltjes rollen nu weer prima.

betaalbaar en het gevraagde klopt met het geleverde

ondanks het lage aankoopbedrag vielen de verzendkosten mee en klopte de levering zoals besteld en dat ook nog binnen 48 uur!

goed product, goede prijs, snelle levering

het was weliswaar maar een klein ordertje, een rvs beldrukker, maar ook een klein ordertje bleek goed genoeg voor een goede klanten service.

Een beslag van een keukenkastje 20 jaar oud,, was defect. Volgens het plaatje op iinternet hadden zij dat. Besteld met mogelijkheid van retour, maar gelukkig paste het!

Zoals verwacht in de beschrijving.

Instelling eerst duidelijk na lezen op website en bekijken filmpje. Inkorten en bevestigen op korte tijd.

Altijd goed

Zeer efficiënt.

Niet allemaal de zelfde materialen geleverd

Raamsluiting geleverd gekregen maar waren twee verschillende soorten

niet goed

ik wilde de aanvraag direct annuleren maar telefonisch werd gezegd dat dit niet kon en ik het na ontvangst moest retourneren met een formulier. Dit gedaan, niets gehoord, gebeld was op 30/7 verwerkt echter mijn geld heb ik nog niet retour tot op heden

Handig en degelijke slangenwagen.

We gebruiken de slangenwagen met de bewoners van het hele trappenhuis om onze gemeenschappelijke tuin water te geven. Heel handig, maar nu natuurlijk even niet. Een nieuwe bewoner heeft er bij zijn verbouwing ook al veel gebruik van gemaakt. We zijn dus dik tevreden.

prima levering, maar geen factuur ontvangen

Via de website besteld. Geen bevestiging van de bestelling of factuur ontvangen. Daarna een pakbon ontvangen. Verder liep de levering soepel, snel in huis. Goede boor: Perfectmate Diamant dozenboor 82mm compleet. Nu 18 gaten mee geboord in een gemetselde muur en hij doet het nog steeds prima.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR