Geweldige site

Nog nooit zo snel iets ontvangen als bij Quofi.nl Hartelijk dank ervoor

Top, snelle levering, prijs/ kwaliteits verhouding prima.

Vaker geshopt en altijd supersnelle levering, prijs is in bijna alle gevallen goedkoper als bij de concurrent, voorraad is ook top.

Doen wat ze moeten doen!

Bestelling verliep voorspoedig, betaling zonder problemen en snelle levering conform belofte.

goede kwaliteit

vlotte levering

Het ging om een eenvoudige windhaak maar hij zit stevig en de achterdeur kan nu flink open worden gezet.

Jazeker Prima Dankuwel

Jazeker Prima!

Snel en concurrerende prijzen.

Snel en concurrerende prijzen.

Fantastische versnipperaar

De machine werkt zoals beschreven, laat een hoog werkritme toe en levert mooie snippers. Verse dunne takjes worden niet echt goed versnipperd, maar droog, hard hout gaat fantastisch. Bovendien is de versnipperaar ook echt geluidsarm. Deel 1 van de klus is al geklaard (+/- 700 liter) en er wacht nog eens viermaal zoveel hout.

Snelle levering erg tevreden

Snelle levering, product zoals verwacht

Keurig en snel afgehandeld. Product zoals verwacht prima!!

correcte bestelling

Binnen 2 dagen was mijn bestelling binnen en heb deze gelijk gedemonteerd. Juiste artikel!!

Slechte/verkeerde info

Product voldoet totaal niet volgens de verkregen info

Prima gereedschap voor super prijs

Ik had wat sleutels (pijp en steek) besteld en kreeg ze de volgende dag in huis. Zal hier zeker weer bestellen.

Snel geleverd en goede kwaliteit produkt

Electrische kettingzaag Makita voldoet aan verwachtingen, voor een goede prijs (in vergelijking met andere leveranciers) kunnen kopen en snel geleverd.

Goede producten, goede service

Vlotte levering, goede producten en goede service. Op een vraag mijnerzijds werd snel en adequaat gereageerd.

Helemaal prima

Niks op aan te merken

goed bedrijf levert goed en snel

ja hoor best

De rubberen stukjes voor mijn ladder pasten perfect. Snelle levering.

past eigenlijk net niet

Ik heb sierhulzen besteld voor paumelles en het lijkt dat het eigenlijk net niet past. Je moet ze erop slaan en risico op schade is dan aanwezig en na plaatsing is verwijderen niet meer mogelijk .......... zonder dat je hem zwaar beschadigd.

helaas was niet het juiste onderdeel.Jullie konden deze niet leveren

goede en snelle levering van het bestelde en bedoelde produkt

s,middags besteld en zoals belooft de volgende dag geleverd en ook nog tegen een gunstige prijs

Niet zoals verwacht

Raamschaar gekocht maar schanierschroef moet los blijven. Als je hem vastzet kan het raam niet meer open maar als je hem los laat dan gaat hij langzaam door openen raam steeds verder los. Heb dus een iets langer boutje gekocht dat je wel kan vastzetten.

ander product opgestuurd, maar snel en zonder problemen opgelost.

Ik had een aantal geleideringen voor deurklinken besteld, en wat werd bezorgd: een raamhendel. Toen ik daarover belde werd ik vlot en netjes te woord gestaan, en werd het probleem goed opgelost. De nieuwe zending is meteen verzonden zonder verder gedoe, daar was ik blij mee.

Prima materiaal, snel geleverd

Mijn deurkruk schoot los, maar met de aangeschafte wisselstift was dat in een handomdraai verholpen.

goede service

snelle levering product zoals beschreven

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR