goed en snel

werkt goed

goed hulpmiddel voor mijn incontinente hond

door ziekte, blaaskanker, heeft onze hond te controle over haar blaas verloren. hierdoor wordt mijn vloer niet al te erg aangetast.

netjes geleverd

de antiteekspray werkt prima

Netjes geleverd

Ik had 2 producten laten komen, 1 retour gestuurd, dat gaat makkelijk. Het duurt wel lang voordat het geld retour gestort wordt.

Snel verzonden en scherpe prijzen

Het bestelde artikel had ik snel binnen. Kan mij alleen niet herinneren dat ik een track & trace mail heb gehad. Verder prima!

Snelle service en de beste prijs op het moment van aanschaf

Prettige webshop ervaring. De prijs was/is prima tov andere webshops. Quofi verkoopt ook via bol.com. Ik heb de Bacho beitels rechtstreeks via Quofi besteld.

Super geregeld

Van begin tot eind goed geregeld!!

Perfecte levering.

Groot assortiment, maar wel duidelijke website.

uitstekend

snelle verzending

Da werkt

Alles super en snel. Ga zo door

Bestelling super snel verwerkt en steeds een goede update over het verloop. Echt super. Dank u wel

Prima snelle levering

Uitstekend. Prima snelle levering. Product zoals verwacht.

helemaal top service en levering was geweldig

eenvoudig snel goed en duidelijk

Top snelle levering scherpe prijs

Brievenbus besteld goedkoop snelle levering. Ziet er super uit antraciet zoals op site dik tevreden

Goed mooi product

Snelle levering en goed omschrijving

Levering op tijd en prijs kwaliteit was zeer goed

Levering op tijd en prijs kwaliteit was zeer goed

Een prima bedrijf

Ze doen wat ze beloven

Perfecte en snelle levering

Precies het juiste type onderdeel geleverd. Prima prijs en concirrerende verzendkosten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes op tijd thuis en het klopt wat je besteld

Snelle levering goed contact betaalbare prijs

Universol is een superreiniger voor verfwerk maar allerlei andere lastige schoonmaakwerkzaamheden

Universol is een zeer krachtige reiniger voor het schoonmaken van allerlei oppervlakken voorafgaand aan het schuren en verven. Voordeel is ook dat het biologisch afbreekbaar is! Universol reinigt krachtig, snel en makkelijk; een super middel dat ook geschikt is voor andere schoonmaakwerkzaamheden. Een absolute aanrader!

Zeer professioneel

Snelle en efficiënte manier van werken top

Prima winkel

Levering ging snel en de prijs was scherp

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR