Mooi product, goede prijs

Mooi product tegen een goede prijs. Verzending keurig maar dat duurde doordat er weekend en feestdagen mee gemoeid waren iets langer dan verwacht. Maar dat valt Quofi niet aan te rekenen.

geen prolemen met de levering van de bestelde spullen

geen prolemen met de levering van de bestelde onderdelen

Duidelijk en snel

Onderdeel snel gevonden Vervolgens snel geleverd

Prima service en product

Zie boven

Masker is goed , hij turf wel lekken aan de zijkant van de wangen

Meschien kom het dak mager ben

Teleurstelling ...

Ik dacht gered geweest te zijn tot ik de oude kruk demonteerde ... Het is mijn fout, ik had beter de oude kruk losgemaakt en afgemeten ... Deze heeft een vork-sluiting en is nog groter van totale omvang ook. Ik zal moeten verder zoeken ... Spijtig, ik dacht goedkoop geholpen geweest te zijn. Met vriendelijke groet, Ignace De Graeve.

Betrouwbaar en enorme keuze

Ik had een nieuwe Makita decoupeerzaag nodig en heb deze rechtstreeks bij Quofi besteld. Werd zoals afgesproken geleverd. Supertevreden van de service en mijn machine !

Ben zeer tevreden van mijn aankoop

Het is druk, zo staat er op de site, begrijpelijk. We zouden wat langer moeten wachten op onze bestelling. Dat viel reuze mee, onze bestelling was er binnen een week. Daarnaast blijft Quofi normale prijzen hanteren terwijl andere bedrijven soms belachelijk hoge prijzen zijn gaan vragen voor normale produkten.

Snel te woord gestaan via chat en snel geleverd

Ik bestelde mijn onderdelen enkele dagen voordat ik de klus wilde uitvoeren en ondanks de drukte i.v.m. coronacrisis was mijn bestelling ruim op tijd binnen. Toen ik via de chat wilde achterhalen wanneer deze verzonden zou worden, werd ik snel en duidelijk geholpen.

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

prima snelle levering met concurrerende prijzen

prima snelle levering met concurrerende prijzen

Producten snel geleverd ondanks corona. Alles wat ik had besteld zat erbij.

Snelle correcte service

Alles perfect verpakt toegekomen in België. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Snelle bestelling en juiste producten.

Snelle bestelling en juiste producten

perfect

Goedkoop. Zeer snel geleverd. Juiste product. Goed verpakt. Ik begrijp niet waar alle negatieve reviews vandaan komen.

Snelle levering en een heel goeie prijs.

Bij een volgende aankoop van gereedschap ga ik zeker eerst op jullie site kijken.

Uitstekend materiaal

Alles was perfect in orde en paste perfect.

snelle levering en product voldoet aan de verwachting

snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Zeer snel en goed!

Super snel en keurig de gekochte producten geleverd gekregen. Voor herhaling vatbaar.

Goed, maar slechte tracking

De tracking informatie op de website geeft aan “geleverd” terwijl het pakket nog niet verzonden is en nog geen track and trace code is verstuurd. Verder duurde het verzenden ook iets langer, dus misschien zat er ergens een foutje?

Snelle levering, goede service, goed product.

een positieve ervaring met een firma die ik niet kende

Het product werd in goede staat afgeleverd.

Snelle reactie op vragen, nette levering en scherp geprijsd!

Snelle reactie op vragen, nette levering en scherp geprijsd!

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR