Supersnel

De volgende ochtend al in huis, in dit Corona tijdperk een enorme prestatie waarvoor hulde.

Goed en goedkoop

Snelle levering ondanks corona en goedkoop.

Goede prijs, snel geleverd. Top!

Ik had snel een bescherming nodig voor tapijt bij 'n klus. Rol zelfklevend besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Correct en snel

Zelfs in de drukke ‘Corona’ tijd snel geleverd. Er was even enige onduidelijkheid toen mijn bestelling volgens de Quofi webwinkel als ‘afgeleverd’ stond, maar eigenlijk bij PostNL was afgeleverd. Uiteindelijk een dag later werd het bij mij afgeleverd. Met dank aan de Quofi helpdesk was mijn verwarring snel opgehelderd. Top!

Prima geregeld goede en snelle service en een scherpe prijs

Helaas geen link met t&t ontvangen. Gelukkig op alternatief adres laten leveren. Konden het dus wel in ontvangst nemen. Kwam wel onverwachts zo

Gebruiksaanwijzing erbij was fijn geweest.

Scherpe prijs, in deze tijd langere levertijd. We kochten onzichtbare scharnieren, maar hadden geen idee hoe we dat konden installeren. Dus veel extra tijd kwijt aan zoeken. Ook was het fijn geweest als er een mal bij wordt geleverd, want elke niey-professionele klusser vindt het lastig om twee gaten precies tegenover elkaar te makrn Ik denk dat als jullie de shop uitbreiden met blogs, vlogs en tutorials, dat je dan boven de rest uitstijgt!

Goede website, simpel bestellen en supersnelle levering

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en zonder meer tevreden met de gehele gang van zaken “ klus”: geklaard!

Levering volgens afspraak

Goede levering

Prijs/kwaliteit goed

Tevreden

Goed en snelle levering

snel en correct geleverd

Ondanks niet in voorraad, toch snel geleverd.

verzending duurde erg lang voor iets wat op voorraad was

Er staat de zelfde avond verstuurt. Maandag besteld en vrijdag bezorging. Ik had een pakbon maar de zending bleek steeds niet bij de post te zijn afgeleverd. Beetje jammer. Prijs is goed. Ja als je goedkoop wil. Nee als je snel iets wil hebben en het lag niet aan de corona en de post.

Snelle duidelijke levering; prijs beter dan concurrent

Fijn bedrijf Scherpe prijs

Prima shop.

Fijne shop om op te zoeken naar artikelen, veel keuze.

Prima assortiment, snel geleverd.

Snelle levering duidelijke omschrijvingen in webwinkel

Snelle levering, goede prijs

Makkelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering en belangrijk, goede prijs

Zeer goed service en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Snelle levering zoals vooraf gemeld. Vriendelijke medewerker aan telefoon.

Snelle levering, goed product

Fijn dat het bestelde materiaal zo snel in huis was. Duidelijke site.

Netjes geleverd en passend product

Helemaal Tevreden!

Snel service

Hele snel en goeie service.

Primam site en producten.

Snel gevonden en geleverd.

Goed,maar niet meer dan dat

Artikel is oke,levertijd was langer dan beloofd,en dat lag niet aan postnl, 5 dagen i.p.v. 1

Zeker een aanrader

Makkelijke webshop. Artikel goed verpakt en dus niets beschadigd. Keurige levering.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR