Goede producten tegen goede prijs en snel verzonden

Goede producten tegen goede prijs en snel verzonden. Op een of andere manier als ik speciale spullen nodig heb, kom ik altijd uit bij quofi

Mi order don’t come

The first order is 100% But when I buying the second product I don’t received any confirmation. The orde4 doesn’t exist, the money go out from account, and after I send email, they answer and ask if I want complete the order or money back, I say I want the product, and they say the order is ok, but no confirmation nothing almost 3 weeks and nothin

Nul

Slecht 1 reactie en na insturen klus niets meer gehoord

De zending niet ontvangen

Mijn ervaring met Quofi.nl is helaas zeer teleurstellend. Pakket is niet bezorgd. Heb gebeld met jullie service desk zij zouden het uit gaan zoeken maar tot opheffen heb ik niets meer vernomen. Bestelling is betaald maar niet geleverd

Wel betaald maar niets ontvangen.

Er is weinig te ervaren als er niets is geleverd.

Slecht - Geen product mogen ontvangen !!!!!!!

Slecht - Geen product mogen ontvangen !!!!!!!

Na 3 weken wachten nog steeds niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Transportschade. Kreeg beschadigd apparaat.

Uiteraard kan de webshop er niets aan doen als tijdens het transport iets met een pakketje gebeurt en bedrijf beloofd zo snel mogelijk een nieuw artikel op te sturen. Al met al wacht ik al ruim 2 weken op het bestelde artikel.

Geen reactie op klacht

Product was open gegaan tijdens transport. Daar een mail over gestuurd maar geen reactie.

Top! Vlot geleverd en eveneens vlot geïnstalleerd ;-)

vlotte bediening nadat onderdeel ook vlot gevonden werd op de webwinkel.

Prima bezorging

De bestelde producten prima bezorgd.

De bestelling voldeed aan de verwachting en de levering ging vlot

👍

👍

Goed, correcte communicatie, helder.

Een zeer snelle en correct uitgevoerde bestelling.

Een zeer snelle en correct uitgevoerde bestelling.

Prima snelle levering

Ondanks Corona werd het product snel geleverd.

Eenvoudig en snel thuis bezorgd tegen een scherpe prijs.

De Dictator deurvanger bij Quofi tegen de laagste prijs gevonden. Bestellen ging super eenvoudig en de dag daarna de klus netjes kunnen afmaken.

Ik weet werkelijk niet meer wat ik bij Quofi gekocht heb.

Zie titel.

Op tijd bezorgd, goed product, prima dus!

Prima.

Goed produkt Snelle levering

Snelle levering dikke prima

Mijn lang gezochte deurknop eindelijk hier gevonden!

Mensen met katten kennen wellicht dit probleem. De kat springt op de deurkruk en opent de deur, waarna hij er vandoor gaat. Ik zocht daarom in plaats van de deurkruk naar een andere vorm en vond deze in bijna vierkante vorm (trapezium) bij Quofi en ook nog tegen een zeer schappelijke prijs. Ideaal. Ik hoef niet meer op te letten of de katten wellicht ontsnappen en na een paar vruchteloze pogingen laten de katten deze deurknop met rust. Bovendien een correcte afhandeling, snelle levering en precies wat ik besteld had.

Prima prijs. Snelle levering.

De prijs is lager dan elders. Site is overzichtelijk. min puntje: geen BTW factuur per mail of bij levering

Heel goed.

Correcte en snelle service !

Goede product / prijs verhouding .

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR