Vlugge en perfecte aflevering.

Had nog nooit gehoord van deze firma maar hun assortiment is zo uitgebreid dat 8k er in de toekomst nog zaken ga bestellen.

Kon duidelijke keuze maken, bestellen ok en levering en kwaliteit prima

Prettige ervaring

Snelle levering van trap. Wel hier en daar lichte beschadiging door transport

Snel en correct

Heel prettig .in 1 dag besteld en geleverd.top

Prima. Snelle levering en goed geholpen!

Ik was op zoek naar een brievenbus en al mijn vragen werden door Iris snel beantwoord. Uiteindelijk binnen een dag de juiste brievenbus geleverd! Prima service en kwaliteit.

Zeer goede service en snelle reactie

Product wat achteraf verkeerd was snel vergoed! Werd vriendelijk te woord gestaan ! Fijn bedrijf

Zeer slechte eerste ervaring met Quofi

3 April een Altrex zoldertrap (Altrex zoldertrap - Woodytrex De Luxe - hout - 140 x 70 cm)besteld, levertijd, van te voren gevraagd middels een chat zou 1.5 week zijn (er lag nog 1 trap bij leverancier op voorraad). Na 14 dagen zelf contact (mail) opgenomen, niets gehoord van Quofi. Zoldertrap komt nu pas 25 mei binnen, dient daarna nog bij mij geleverd te worden. Ik had afspraken staan met timmerman en stukadoor, kan allemaal afgezegd worden. De vraag is wanneer zij weer tijd hebben. Het feit dat de levertijd zover wordt opgeschoven wordt door Quofi makkelijk afgedaan, het zouden rare tijden (Corona) zijn op dit moment. Mijn mening is dat de reden ergens anders ligt binnen Quofi. Een zoldertrap is m.i. geen artikel wat schaars is (het is geen mondkapje of ontsmettingsmiddel). Ik hoop dat Quofi met een passende oplossing,

Correct en snel geleverd, zelfs in coronatijden!

Correct en snel geleverd, zelfs in coronatijden!

Als het niet goed is wordt alsnog geregeld

Ik had een ladder gekocht. Echter bleek dat deze deuken had, en kon gelijk weer retour. Via de mail contact gezocht en zou een nieuwe krijgen. Na een week alsnog geleverd. Beter zou zijn in een keer en niet beschadigde ladder geven. Deuken zaten op een plek wat het vermoeden geeft dat het niet met transport is gebeurd. Plus punt Quofi deed niet moeilijk.

Tot nu toe nog niets mogen ontvangen.

Ik zit echt met smart op t slot te wachten. Huis kan nu al een week niet op slot.

Slechte levering

Alles zou op voorraad zijn maar ik heb nog steeds niet. Is nu al 4 weken geleden

Ik twijfel....

Product besteld en betaald. Na ongeveer anderhalve week niks horen maar eens een mail gestuurd of er misschien iets fout is gegaan. Binnen een mum van tijd een track&trace code ontvangen en een mail dat het pakket verstuurd is. Kan natuurlijk toeval zijn maar dat betwijfel ik....

Top zeker aan te bevelen.

Zeer correcte en snelle levering kunnen ze in Belgie een lesje aan nemen.

3 weken van order tot levering

Na 1 week nog niets ontvangen te hebben, e-mail contact met klantenservice opgenomen. Post.nl meldt dat pakket niet is ontvangen en Quofi zegt het wel verstuurd te hebben. Na nog een week wachten geen pakket ontvangen. Telefonisch contact met klantenservice er is geen lopende actie, Post.nl wacht op Quofi en andersom. Belofte om terug te bellen als er duidelijkheid is wordt niet nagekomen. Nogmaals gebeld, pakket wordt als vermist beschouwd er wordt gewerkt aan een oplossing. Weer geen terugkoppeling over status. Opnieuw telefonisch contact opgenomen nu wordt er een nieuwe order aangemaakt en een nieuw apparaat opgestuurd. Na 3 werkdagen is het pakket geleverd. Al met al een langdurig proces met weinig gerichte actie en onvoldoende terugkoppeling. Wel tevreden met geleverd artikel.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

In een telefoon gesprek zeiden jullie dat ik geduld moest hebben met alle begrip voor het corona virus. En dat jullie mij op de hoogte zouden houden. Het is nu ondertussen bijna 4 weken geleden dat ik bij jullie heb besteld. Ik hoop dat ik spoedig mijn product zal krijgen.

Niet klantvriendelijk

Het pakket (een schuurvoetje wat we in overleg met 1 van uw medewerkers hadden besteld) kwam op tijd maar het paste niet en we hebben het terug gestuurd maar er daarna niets meer van gehoord. (niet of het aangekomen is,niet of er een oplossing is,niet of we eventueel restitutie krijgen)

AliExpress product voor een hoge prijs

Product uit China die je zelf op AliExpress voor ruim de helft van de prijs had kunnen bestellen.

Gewoon fantastisch

Zeer goede webwinkel, alles goed overzichtelijk.

Snelle levering en op de juiste manier verpakt

Goede website en ben zeer tevreden met het artikel

Goede service ! Een grote vrachtwagen met een prima pakketje naar wens!

Goed product voor scherpe prijs

Alles zoals beloofd

Snelle levering, goed materiaal!

Betrouwbaar

Gevraagd: Is het echt op voorraad (bij andere zaken teleurgesteld). Antwoord: Jazeker! Besteld. Volgende ochtend thuis bezorgd. Precies het juiste artikel tegen scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden. Zo kan het dus ook. Deze winkel is nu een van onze favorieten!

zeer goed

Mijn bestelling gedaan en was er snel en goed. Ben zeer tevreden.

zeer goede producten

jullie hebben heel veel mooie producten tegen een mooie prijs

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR