Uitstekende communicatie en zeer snelle afhandeling van de bestelling.

Besteld: Flexim dakmortel 10L voor dakpan-reparatie. Pakket werd via PostNL 1 dag later afgeleverd - netjes verpakt en met duidelijke aanwijzingen: TOP!

Het was dik in orde en zeker tijdig geleverd

Het was dik in orde en zeker tijdig geleverd

correct en goede service

Probleem met artikel en direckt opgelost

Snel en gedegen

Alles wat ik besteld heb was goede van kwaliteit en snel geleverd. Ze staan nu in mijn favorieten.

Goed product, goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig telefonisch geholpen met wat ik zocht

Zeer klantvriendelijk en terzake kundig

Eerlijk bedrijf, leverde zoals beloofd. Netjes en snel. prijs kwaliteit verhouding goed

Goed product en snelle levering.

Precies wat ik nodig heb!

Mooie sterke big bags, kan ik vaker gebruiken. Ik ben er blij mee!

Super service

Prettig bedrijf

Prima apparaat

Vlijmscherp mesje, een goede houvast

zeer snel en efficiënte bestelling

zeeer gebruiksvriendelijke website efficënte bestelling prima productomschrijving op tijd geleverd

Snelle levering en concurrerende prijzen

Ik moet eerlijk bekennen, Quofi.nl kende ik nog niet, maar kwam deze winkel tegen, op zoek naar een valdorpel, en Quofi bood hem aan tegen de beste prijs. Bleek dat Quofi nog veel meer leuke aanbiedingen had, en heb deze erbij besteld. Alles prima kwaliteit en tegen de scherpste prijs, en bovendien snel geleverd. Inmiddels zijn mijn klussen gedaan, maar bij de volgende klus zal ik zeker eerst bij Quofi kijken. Bedankt!

Snel geleverd en betaalbaar

Online besteld en binnen twee dagen geleverd. Prima webwinkel 👍

Mooie prijzen en correcte leveringen.

Ik werk al enkele jaren met deze site en ben suuuuper tevreden. Als enige mindere puntje is mss de zoekfunctie, deze moet heel heel specifiek zijn of hij kan het niet vinden. Bv potscharnier of scharnier geeft andere zoekresultaten, wat door hun ruime aanbod soms lang zoeken is...

goede ervaring snelle levering

Specialistisch onderdeel: snel en goed geleverd

Via de onderdelenlijst van Hikoki het nummer van het onderdeel gevonden. Met dit nummer het onderdeel bij Quofi gevonden. Snel en netjes geleverd, verzendkosten redelijk.

Prima service en snelle bezorging

In één zin prima service en de volgende dag al in huis.

De betonzaag werd snel geleverd en is nog steeds van goede kwaliteit. Ideaal voor het weg zagen van metselvoegen Zeer aanbevelenswaardig.

Super, promesses were delivered

My box was shipped in advance with desired equipment and in a perfect state.

snel geleverd en conform de omschrijving op de website

door de goede beschrijving en bemating op de site kon ik het juiste slotje kiezen en bestellen. Het geleverde produkt kon meteen in de plaats van het defekte en versleten slotje gemonteerd worden. De levering was snel en gebeurde op de vooraf aangekondigde dag.

Snelle reactie

Snel een goed antwoord en mooi dar het schanier na ruim 22 jaar nog leverbaar is

Correct en snel

aangename eerste kennismaking met Quofi

Goede prijs voor de handgereedschappen, die ik aangekocht heb. Bestelling werd in 2 delen geleverd, één stuk gereedschap werd een dag later verzonden. Waarom niet alles in één keer? Voor mij geen probleem, maar dan hadden jullie slechts één maal verzendingskosten. Eén kleine opmerking, de communicatie van de levering van post.nl kon beter. (waarschijnlijk met de drukte met het coronavirus)

Zeer behulpzaam en vriendelijk

aan te bevelen