Informatie

Beste dames en heren . Het volgende heb scharnieren besteld op het moment van bestellen waren deze op voorraad. Maar na een week of twee nog niets ontvangen keek toen op de site daar stond dat deze scharnieren niet meer op voorraad waren. Voor de volgende keer misschien handig om hier over informatie te verstrekken naar klant.mvg Jan van koutrik. Ben overigens wel blij dat ze er zijn.

Geen snelle maar goede levering.

Snel en goed geleverd. Product naar wens.

Prima prijs kwaliteit, en snelle bezorging!

Ik ben erg tevreden over de geleverde kastmagneten, zeker de prijs is prima.

bestellen en ontvangen wat je besteld hebt in een rap tempo

alles correct verlopen en prima dienst

alles correct verlopen

Snel betrouwbaar en duidelijk

Snel betrouwbaar en duidelijk

Levering geheel volgens afspraak

Bestelling goed verlopen evenals de levering. Scherpe prijzen.

Vlotte en snelle service

Product snel geleverd en voldoet volledig zoals aangegeven.

Snel in huis

Goede producten en het was snel in huis

geweldig

super, snelle levering, goederen zijn ok, weer op elk moment

Goede prijs voor merkproduct

De prijs bij Quofi was aanzienlijk scherper dan bij de concurenten.

Perfect!!

Alles perfect!!

Ik kon snel verder met mijn klus

Bestellen ging heel makkelijk en levering was binnen een paar dagen. Hierdoor kon ik snel verder met mijn klus. Prima ervaring!

Afhandeling prima. Order versturen mag net een dag sneller :)

Afhandeling prima. Order versturen mag net een dag sneller :)

leveringstermijn wordt nit gerespecteerd

bij de bestelling werd gemeld dat ik de volgende dag de bestelling zou ontvange. Dit was niet het geval. Na contact op vier verschillende dagen werd steeds gezegd: vandaag zal de bestelling bij u toe komen. Helaaas was dit bijna een week later

Slechte levering en communicatie

Product twee weken geleden besteld. Hoor helemaal niets, geen mailtje hoelan het nog durrn ksn, niets. Heel slecht. Ervaringen met andere webshops juist zeer positief. Maar hierop bestel ik niets meer, afknapper en afraden dus

Not received

I ordered the product on the 26/2/20 and have still not received it or heard any updates.

Vraag tot retourneren blijft onbeantwoord

Website is goed. Prijs en snelheid van levering tevens OK. Ik heb echter een vergissing gemaakt, en deels foutief materiaal gekocht. Ik wil dit graag retourneren en andere referentie bestellen. Echter geen antwoord tot op heden.

Ultra snelle verzending, degelijk materiaal.

Zeer goed.

Niet voldoen aan afspraak

Als er staat dat een bestelling binnen 24 uur geleverd wordt en het duurt 3 dagen voldoe je niet aan wat je als bedrijf zelf zegt op je site noet goed

Vlotte en correcte levering

Alles was ok

Slecht

Bestelling gedaan waarop op 22 februari een bevestiging is ontvangen door mij en vervolgens helemaal niets meer mogen vernemen. Geen te verwachten leveringsdatum of wat dan ook, helemaal niets.

Ramp

Pakje nooit ontvangen Nooit geen antwoord op mijn mails.. Geld weg en niks gekregen .... Zijn jullie OPLICHTERS geworden ????

Zonder terugkoppeling niet geleverd

Heel vervelend dat ik iets besteld had dat (op de website stond als in voorraad en morgen verzonden) niet leverbaar was en mij dit dagenlang niet meegedeeld werd. Pas toen ik zelf mailde met de vraag waar het bleef hoorde ik dat het product niet leverbaar was en wat ik wilde. Onnodig dagen wachten dus op een product dat niet geleverd kon worden. De leverancier had mij hierover direct de dag erna moeten informeren.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR