uitstekend

top snelle levering

Super snelle levering

Super snelle en goede levering

Ervaring is goed

Ervaring is goed,alleen ging er iets mis maar is snel en goed opgelost.

Snelle verzending

Ik heb mijn reserve onderdeel voor mijn boormachine erg snel ontvangen. Deze was ook zeer goed verpakt.

Snel, goede service, en goede prijs.

Per ongeluk iets vergeten bij mijn bestelling > werd telefonisch gelijk opgelost zonder meerkosten. Achteraf bleek ik een verkeerd artikel besteld te hebben > retour aangevraagd en netjes alles opgelost en geld teruggestort. (ondertussen zelf opnieuw het juiste besteld)

Tevreden

Het product is tijdig geleverd en blijkt van uitstekende kwaliteit te zijn

Producten redelijk snel geleverd voor een redelijke prijs

Producten redelijk snel geleverd voor een redelijke prijs.

everything went without a glitch

Well done, as it should be. No complains

Nvt

Goede prijzen en snelle verzending

Enorm assortiment in onderdelen en gereedschappen, snelle levering.

Ik was op zoek naar raambeslag voor draaikiepramen. Bij Qoufi vind ik een ruime keuze, een alles was op voorraad. De website is goed vormgegeven. De bestelling werd snel geleverd. Kortom, een prima shop!

Goed en snel geleverd

Xx

De juiste materialen netjes en op tijd geleverd

De juiste materialen netjes en op tijd geleverd

Slechte communicatie

Telefonisch goed contact, echter is er miscommunicatie, waardoor vloerluik niet de volgende dag werd geleverd. Ook werd - na annuleren - de vloerluik tóch dag erna geleverd en was het retourneren eventjes onduidelijk. Wel alsnog binnen een week mijn geld terug gekregen (ook al werd beloofd dat dit nog vóór het weekend zou gebeuren).

Snelle verzending top

Goed en een snelle verzending top

Snel en goed.

Online hier een paar artikelen besteld. Levering was snel, produkten goed verpakt en in orde. Zou hier zeker weer bestellen.

snelle service en goedkoop

goede ervaring

Mag wat sneller verzonden worden

Het bestelde product was goed maar de verzending liet op zich wachten. Volgens de website vermeld: vandaag besteld morgen in huis klopt niet helemaal

Goed assortiment en nette levering.

De enige webwinkel die ik heb kunnen vinden die bepaalde ankersystemen per stuk verkoopt. Per stuk wel iets duurder dan bij afname van 50 of 100 stuks, maar een uitkomst als je er maar 4 nodig hebt.

Klein misverstand, van mijn kant Netjes opgelost qua nalevering en betaling en de volgende dag al geleverd...top!

Zending was laat en te summier begeleid!

De melding: voor 21.30 besteld, morgen in huis, ging niet op. Verder is de gebruiksinsructie erg beperkt: er zitten bijv. twee slotbouten bij waarvan de bestemming onbekend blijft. Er komen ook twee schroeven en pluggen tekort voor de bevestiging van de beugel op de betonnen vloer.

Prima prijs en snelle levering

Lage prijs en product snel geleverd

Daad bij het woord, super service !

Prijs kwaliteit zitten ze zeker goed, dus waarom niet hier uw bestelling plaatsen !

Gewoon goed

Vlotte levering en scherpe prijzen.

Zowel levering als terugstorting geld bij terug sturen goederen is oké.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR