Heldere site, afgeleverd conform verwachting

Ruime sortering, makkelijk bestellen en niet duur

Goede prijs maar verkeerde spullen geleverd

Spuitbussen lijm besteld met lijmpistool. Echter kreeg ik verkeerde lijm. Is na wat mail verkeer wel opgelost...maar wel later dan ik het gepland had.

Zeer goed meegedacht en nette stipte levering

Zie hierboven

Prima aluminium dorpel, thuis bezorgd op gevraagde afleverdatum (5 dagen van tevoren)

Goede ervaring voor bestellen via internet en aflevering van materiaal op gevraagde datum

voor het eerst een bestelling gedaan,prima bevallen!

Het bestelde was niet in voorraad, Keurig op de hoogte gehoudenwanneer het weer aanwezig was!

Levering zoals afgesproken, fijne klantenservice!

Ik had uiteindelijk zelf één artikel verkeerd besteld, maar ik kon het gewoon retour sturen. Hierover telefonisch contact gehad en per e-mail, via beide kanalen heel prettig en netjes te woord gestaan. Top ervaring!

Zoals vermeld, de dag na bestelling geleverd ook in Belgie.

Snel en accuraat geleverd!

Prima dienstverlening, maximale track-en-trace.

Goede en snelle service

Duidelijke webpagina. Goede informatie over het geleverde product

De prijs is goed en de levering is ook prima dus ik ben zeer tevreden.

super vlugge levering

vlugge levering

Keurig en goed.

Nette levering van de bestelde producten en keurige administratieve berichtgeving.

Service was top

Had een factuur achteraf nogmaals aangevraagd en is netjes afgehandeld super

Geen negatieve opmerkingen

Heb geen tekorten vastgesteld.

Snelle levering en scherpe prijzen

Bestelling was de volgende dag al binnen. Prijzen zijn ook intressant.

Ik had wat meer besteld dan er op voorraad was. Na telefonisch overleg is eerst netjes en snel de 'voorraad' en later het resterende deel verzonden. Ik ben er blij mee dat ik direct met een medewerker kon overleggen. Top!!

top

waar ik bij een ander 2 weken moest wachten op zelfde product had ik het bij Quofi in 2 dagen dat kwam mooi uit met mijn klus.

goede website, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Ik heb mijn product gemakkelijk gevonden en kon hem direct gemakkelijk bestellen. De levering verliep geheel vlekkeloos.

Snel en goed

Goede prijs, snelle verzending en duidelijke website.

Netjes volgens afspraak en voordelig.

Zeer tevreden met jullie snelle service en levering.

Snelle levering, netjes verpakt

Webshop en levering is prima. Wel een opmerking bij het geleverde produkt, AXA raamsluiting artnr 200108982, deze kan verhoogd worden gemonteerd op een meegeleverd blokje. Ook M3 schroefjes worden meegeleverd, maar in het blokje is geen schroefdraad getapt, waardoor de schroefjes niet passen tenzij je de draad zelf tapt.

Gewoon super

Alles volgens afspraak 👍🏽

Snelle bezorging

Retour vraag na een week nog niet behandeld. Gebruiken gemaakt van de procedure die op hun site staat. Maar nog niets ontvangen.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR