prima website en prima service

Er wordt geleverd wat je besteld en je kunt het helemaal volgen en zorgen dat je thuis bent bij aflevering. Prima service

snelle levering, correcte prijs, stevig verpakt, aanrader

snelle levering, correcte prijs, stevig verpakt, aanrader

prima geregeld

makkelijk besteld, betaald en vrije keuze bezorgmoment. een tevreden klant.

duidelijk,en snel geleverd

keurig en netjes afgeleverd door de chauf-feur .

Erg goede service

Correcte en snelle levering

Goedkoop en goed

Duidelijke website, geen belachelijk hoge verzendkosten, prima kwaliteit.

Uitstekend!

prijs+kwaliteit+levering (zeer snel)

Mijn bestelling perfect verzorgd

Mijn bestelling perfect verzorgd, mijn gekozen artikel gelukkig bij jullie gevonden

Mijn bestelling liet even op zich wachten, maar daar was goede communicatie over. Alles is naar wens afgehandeld. Top!

prima bedrijf.

De zending was uitstekend verpakt, snel geleverd, lage verzendkosten en goede prijs. Bovendien heb ik op internet geen ander bedrijf gevonden die het betreffende aluminium profiel kon leveren.....

Was prima geregeld, geen problemen, snelle afhandeling.

De sloten die ik had besteld ook gekregen

De sloten die ik zocht, gevonden op de site. Mooie tekening met de maten stond er bij. Ik miste wel een gebruiksaanwijzing hoe ik de dagschoot om kon draaien. (bij Nemef zit die er bij) Bij Lips niet. Ik heb op YouTube gevonden hoe dit moet. Maar toen had ik het Lips slot al open geschroefd en was alles los gesprongen. Maar na een uurtje puzzelen zat het weer in elkaar.

Product volgens mijn verwachtingen

Een klein minpunt : indien het bestelde product door vorm of gewicht niet met een postbedrijf kan geleverd worden zou Quofi. nl de klant op de hoogte hiervan moeten brengen en waarschuwen dat de leveringstermijn langer zal zijn

Snel

Snelle en keurige aflevering van het bestelde!

Vlot en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijk website met veel keuze, goede producten met een scherpe prijs; verder een vlotte levering en goede track and trace mogelijkheid.

Bestelling kwam al direct de dag erna binnen en product is naar verwachting

Prettige website met veel bruikbare informatie

Opzoek geweest naaar sloten, sluitplaten etc. Overzichtelijke site met veel bruikbare informatie zoals maatvoeringen etc.

Goede webwinkel met concurrende prijzen

Winkel met goede prijs/kwaliteit verhouding

Gedaan wat er gevraagd is

goedkoop en snel

bestellenging vlot was goedkoper dan ergens anders en gratis en snel geleverd

Prima levering

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Een goed product voor een lage prijs en snelle levering.

Prima, Snel geleverd, ook wat niet op voorraad was.

Alles OK, eventueel meesturen van een Track&Trace code zou goed zijn i.v.m. anticiperen op het ontvangen van de bestelling.

Keurige en stipte levering

Duidelijke website Levering binnen 24 uur Goede prijs kwaliteit verhouding (25% goedkoper dan duurste aanbieder van exact hetzelfde product)

Super snel en goed

Super snel en goed