Geen goede ervaring

Ik heb de juiste trapvoetjes besteld (voor de juiste trap), maar ze passen niet op de trap.

Perfekt !

Ik ben zeer blij voor mijn bestelling .

Snel, goed en volgens afspraak op tijd geleverd

Een pakket van 3 meter lang werd probleemloos bezorgd.

Zoals we mogen verwachten.

Voorraad klopt, verzending de dag van bestelling en levering een dag later.

Super service

Gewoon goed

Nette prijs én op tijd geleverd.

De afspraken zijn nagekomen

Bestelde artikelen waren volgens catalogus niet op voorraad. Desalnietemin binnen de afgespoken tijd geleverd

uitstekend

snel, correct

Goede aanbiedingen snel geleverd

Goede prijs en snelle levering.

Niet geleverd wat ik besteld heb

Ik heb een messing deurknop besteld om op de deur te monteren. In plaats daarvan kreeg ik geleverd een messing deurknop die met een schroef door de deur moet worden bevestigd met een moer aan de binnenkant. Uiteindelijk heb ik vanwege tijdnood besloten die dan maar op de deur te monteren, maar aan de binnenkant is het een lelijk gezicht omdat je tegen die bevestigingsmoer aankijkt want er wordt geen afdekkapje bij geleverd.

latere levering.

Op zondag besteld, zou op dinsdag geleverd worden, maar niet dus. Daar reken je dan op.

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen dus levering in 1 tot 2 werkdagen klopt voor mij niet. Ik zou graag nog het product ontvangen maar ik heb ook nog geen mail ontvangen met een track en trace code

Goede website

Hoewel de leveringsdatum niet exact overeenkwam, ben ik toch tevreden over de volledige afwikkeling van de bestelling.

Snelle levering tegen faire prijs

Zeer tevreden over Quofi

goed,snel, goedkoop!!

producten waren snel geleverd en van goede kwaliteit en voor scherpe prijs voor dit product!

Prima.

Zeker aan te bevelen

Correcte behandeling,snelle levering en goede prijs/ kwaliteit ver- houding.

w

W

zelfs voor een hele kleine bestelling optimale service en snelheid

Het hele proces van bestelling, betaling en levering verliep makkelijk en snel. Produkten waren conform verwachting en inderdaad de volgende dag al in huis.

niet zo goed

product no niet ontvangen

Product is niet zoals afgebeeld

Verkeerde afbeelding bij het product.

Slecht, bestelling niet ontvangen

Het bestelde hebben wij nooit ontvangen en dat is niet zoals het hoort bij een webshop. Gelukkig hadden we gekozen voor achteraf betalen.

Van ‘a tot z’ voor mekaar!

Super ervaring! Precies dat gevonden wat ik zocht (tochtklep brievenbus met bepaalde afmetingen). Vlot geleverd, juiste prijs en de klantenservice is helemaal top. Contact gehad met de klantenservice omdat er verkeerd bevestigingsmateriaal was geleverd!

Snelle en prettig geprijsd

101 Laurent Janssensstraat