Snelle levering prima product
We zullen ook een pluim geven aan onze bezorgservice. Groeten, Tom - Quofi.nl
Alles perfect
Hier worden we blij van! Groeten, Tom - Quofi.nl
Alles vlot verlopen!
Bedankt voor je review. Hopelijk kunnen we je de volgende keer overtuigen voor een 10 :). Groeten, Tom - Quofi.nl
Had onderdelen nodig om een aantal draai/val ramen te repareren en het vinden van de onderdelen was geen probleem. Helaas bleek het leveren aan particulieren wel een probleem. Frustrerend. Tot ik aan Quofi dacht, waar ik al eerder wat bouw materiaal had besteld. En waarempel.. Quofi had ook deze onderdelen in het assortiment! Quofi leveren de benodigde spullen zeer snel. Maar de track/trace correspondentie over de zending ontbrak in mijn geval zodat ik pas na bellen met Quofi wist waar mijn pakketje was. E.e.a. aan de pakketdienst te wijten maar zou beter zijn zodra de levering bij Quofi bekend is, zij dit ook melden aan de klant, of zichtbaar maken in het klant account.
Bedankt voor je review. We kijken even goed wat er mis is gegaan met jou Track & Trace voor deze bestelling. Fijn dat je verder kon met je klus, door ons ruime assortiment! Groeten, Maurice - Quofi.nl
Duidelijke website met link maar technische tekeningen in pdf formaat. Verder nette bezorging en reacties per mail betreffende de voortgang van je bestelling.
Bedankt voor je review. Wat kunnen we volgende keer nog beter doen? Groeten, Maurice - Quofi.nl
Snel geleverd, en goedkoopste onder aanbieders
We zijn heel blij dat we naar tevredenheid hebben kunnen leveren! Groeten, Maurice - Quofi.nl
Zo zien we het graag! Groeten, Maurice - Quofi.nl
Via internet zocht ik gereedschap, gevonden bij Quofi, voor mij een nieuwe website. Besteld een de volgende dag in huis. Komt belofte na !
Bedankt! Hopelijk zien we je vaker terug op onze webshop. Groeten, Maurice - Quofi.nl
We hadden gelakte vochtbestendig mdf plinten. Goede kwaliteit en ook fijn dat we de polymeerkit er gratis bij kregen
Raamschaar voor valraam. Simpel systeem eenvoudig te monteren.
Fijn dat we je hebben kunnen helpen met je klus! Groet, Maurice van Quofi.nl
Goed spul, duidelijke handleiding, snel geleverd.
Dat horen we graag! Hopelijk kunnen we je in de toekomst opnieuw helpen bij jou klus. Groeten, Maurice van Quofi.nl
Snelle levering en prima kwaliteit
Hier zijn we trost op. Bedankt voor je review. Groeten, Maurice van Quofi.nl
heerlijk een leverancier te hebben die helder is en snel levert!
Top! En hopelijk tot snel :) Groeten, Maurice van Quofi.nl
Super snelle levering en heb het product meteen geprobeerd en dat is erg goed gegaan. Super. Bedankt Quofi
Geen dank! :) Groeten, Maurice van Quofi.nl
Slecht
Hi Chris, Volgens onze vervoerder is jouw pakket op 14 november afgeleverd. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice als je het pakket nog niet hebt ontvangen? Zij helpen je graag verder. Groeten, Maurice van Quofi.nl
Door problemen met de bezorging heeft Quofi het boven verwachting goed opgelost. Super service!
Fijn dat ook onze klantenservice goed wordt beoordeeld! Groeten, Maurice van Quofi.nl
Na mijn telefoontje waar mijn bestelling was. Netjes terug gebeld en uitgezocht. Dankjewel klantenservice.
Onze klantenservice staat voor je klaar. Gelukkig naar tevredenheid! Groeten, Maurice van Quofi.nl
Gebruik ze elke dag voor mijn werk. Zitten goed en verkleuren niet
Fijn en hopelijk tot snel op Quofi.nl! Groeten, Maurice van Quofi
Het bestellen ging makkelijk. Had een vraag nadat ik de bestelling had geplaatst, werd keurig en snel op geantwoord.
Mooie review voor onze klantenservice. Bedankt! Groeten, Tom Quofi.nl
Ik kocht 2 RVS deurvastzetters. Ik vond exact dezelfde deurvastzetters nergens voordeliger. Goede kwaliteit, snelle levering, deugedelijk verpakt.
Bedankt voor deze mooie review! Groeten, Tom Quofi.nl
Ik had een brievenbus besteld van Decayeux die snel werd geleverd, er zat helaas een productiefout in waardoor ik hem niet kon gebruiken. Uiteraard kon ik die terugsturen en werd mijn geld vrijwel direct weer teruggestort. Inmiddels heb ik ook de 2e binnen die wel goed is. Mijn complimenten over de snelle en correcte afhandeling van de bestellingen en retour!
Niet alles gaat altijd in 1 keer goed. Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Groeten, Tom Quofi.nl
Hele fijne service!
Goed om te horen dat onze service is bevallen. Wat zouden we volgende keer nog beter kunnen doen? Groeten Tom Quofi.nl
Geen ervaring te melden , produkt is door een ander aangebracht en die was er wel tevreden over.
Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw klus! Groeten, Maurice van Quofi.nl
Fijne webshop, heldere voorwaarden. Snelle verzending en dus mooi op tijd binnen. Daar kom ik voor terug...
Bedankt en hopelijk tot snel op Quofi! Groeten, Maurice van Quofi.nl
Het uitzoeken, bestellen en de levering ging zeer voorspoedig. En het belangrijkste: het profiel is helemaal goed.
Top! Wat kunnen we de volgende keer nog beter doen? Groeten, Maurice van Quofi.nl
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.