's middags een ladder besteld en voor 9 uur 's ochtends al geleverd! Ik kon direct aan de slag. Helemaal TOP!!
Beste Maarten, Bedankt voor dit mooie compliment! Succes met de klus. Groet, Rosa Quofi.nl
volledig volgens afspraak aan een scherpe prijs
Beste Erik, bedankt voor je review! Succes met de klus. Groet, Rosa Quofi.nl
Artikelen die je in geen winkel kunt kopen worden in no time naar je opgestuurd. Administratief klopt alles en de snelheid is prima.
Beste Piet, Een betere review kunnen we haast niet krijgen. Dankjewel! De volgende keer zien we je graag weer terug in onze online winkel. Groet, Rosa Quofi.nl
Duidelijke website waar ik gemakkelijk het gewenste product kon vinden. Levering was vlot. Ook het terugsturen van een product (ik had kennelijk toch een verkeerde maat aangevinkt) ging probleemloos.
Beste Frank, Super bedankt voor deze mooie review fijn dat we je snel verder konden helpen ondanks het de eerste keer niet goed ging. Tot de volgende klus en tot snel op Quofi.nl groet, Rosa
Van begin af aan prettig contact en duidelijke informatie. Goede afhandeling van de bestelling.
Beste Henk, bedankt voor deze prachtige review! Zijn we blij mee. Tot de volgende klus. Groet, Rosa Quofi.nl
Die ene. zin zegt alles
Beste Frank, dankjewel voor deze review. Maar als je nog een verbeterpunt voor ons hebt, deel 'm met ons! Groet, Rosa
Soupele organisatie.
Beste Wim, dankjewel voor deze prachtige review! Tot de volgende klus op Quofi.nl
De geleverde producten waren volledig conform de bestelling voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Zeer stipte bezorging!
Hallo Felix, Bedankt voor jouw 10 punten! Daar worden wij blij van. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Tot de volgende keer. Groet, Vincent Quofi.nl
Het aangekochte product was nergens goedkoper te vinden en de klantenservice was super ! De Verzending had wat vertraging maar werd goed opgevolgd en vlot over gecommuniceerd ! Ik heb er voor de 2de besteld , zelfde product aan de zelfde prijs en vlug geleverd...Een aanrader !
Hoi Serge, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat we aan de verwachtingen hebben voldaan. Tot de volgende keer. Groet, Vincent Quofi.nl
Ik had mijn bestelling onderweg, via mijn mobiel geplaatst. Wellicht daardoor ontving ik geen bevestiging van mijn betaling. Maar de helpdesk hield me correct op de hoogte en het gereedschap (Bosch haakse slijper) werd snel geleverd.
Beste Marcel, Dankjewel voor deze review! Hier zijn we erg blij mee. Succes met de klus en tot snel op quofi.nl groet, Rosa Quofi.nl
Ik heb een Makita kettingzaag gekocht, waarvan de kettingspanner bij het aanzetten gelijk afbrak, dat was een domper, maar....geretourneerd en hij was binnen 14 dagen gerepareerd en retour. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat de service van Quofi boven verwachting was!
Beste Ton, dankjewel voor deze mooie review! Jammer dat je niet direct aan de slag kon, maar gelukkig was je snel op weg. Succes nog met de klus! groet, Rosa Quofi.nl
Degelijk product en makkelijk en snel te monteren.
Beste P van der Borst, Dankjewel voor deze mooie review! Succes met de klus! groet, Rosa Quofi.nl
Geen enkel probleem bij plaatsing alles werkte zoals het hoorde.
Beste Vincent, bedankt voor deze top review! Tot de volgende klus, groet, Rosa Quofi.nl
De persoon die de waterbron leverde, zette de ton zonder vragen op een veilige afstand van de straat
Beste Lieve, bedankt voor je mooie review! Hier zijn we erg blij mee. Tot de volgende klus, groet, Rosa Quofi.nl
Op de tekening stong dat de borstel 53 mm zou zijn . In de beschrijving , die dus vaak een eindje verder staatstond wel juiste hoogte van de borstel. Jammer Voor de rest prima product.
Beste René, Bedankt voor je review! Jammer dat je hierdoor op het verkeerde been bent gezet. Ik zal het doorgeven om aan te laten passen. Groet, Rosa Quofi.nl
Had 2 tochtprofielen nodig deze besteld. Alleen is de bezorgdienst zeer slordig omgegaan met de bestelling. En trof ik de beide tochtprofielen beschadigd voor mijn deur. Quofi bl een mail daarover verstuurd en kreeg direct bericht dat ze 2 nieuwe opstuurt. Deze zijn heel aangekomen via een andere bezorgdienst. Grote klasse van Quofi.nl met deze snelle aanpak.
Beste Jaco, dankjewel voor deze mooie review! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen. groet, Rosa Quofi.nl
Had drie potten Rust-Oleum verfafbijt gekocht. Werkte niet zo goed, mede door de zeer oude vastzittende verf. Heb twee potten geretourneerd, maar dat ging hoorbaar met tegenzin. Nu een week later geen spoor meer van mijn zending????? Misschien komt het nog goed...
Beste Cees, Wat jammer zeg dat het niet is gegaan, zoals verwacht. Ik zal even voor je navragen of wij je zending inmiddels hebben ontvangen. groet, Rosa Quofi.nl
Goedemorgen Herman, Bedankt voor deze mooie review! Zijn we blij mee. Succes met de klus! groet, Rosa Quofi.nl
Goede service en bezorging
Beste W Goedereede, bedankt voor je review! Zijn we blij mee. Maar een 8 klinkt als een verbeterpuntje, hoe kunnen we er een 10 van maken? groet, Rosa Quofi.nl
Ik bestelde hier insteeksloten. Heel goede prijs tov concurenten. Snel geleverd. Ik moest 2 sloten retourneren en de bestelling wijzigen. Goed telefonisch en mailcontact. Alles perfect en naar tevredenheid geregeld en zonder extra (verzend)kosten. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Quofi.nl
Beste Eugène, bedankt voor je mooie review! We zien je graag weer terug voor je volgende klus. Groet, Rosa
Voor 21.30 besteld zou de volgende dag bezorgd worden. Helaas duurde het ruim een week voordat mijn bestelling er was. Bestelling was wel gewoon compleet en netjes verpakt.
Jammer dat ze niet reageren!!
Beste Cris, Vervelend om te horen. Ik ga gelijk bij mijn collega's van de klantenservice informeren of ze bericht van jou hebben ontvangen en waarom dit is blijven liggen. Ik hoop dat we je probleem op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Maurice Quofi.nl
Beste, de borstels waren beide geplooid bij levering. Best toch uitkijken met welke transporteur jullie verzenden. Mvg, koen
zat een verkeerd onderdeel bij de bestellingen. Er zijn in totaal 4 zendingen geweest om het juiste onderdeel te krijgen. Tot op heden niet gelukt.
“Verkeerd” gelezen ? Of iets duidelijker vermelden ? Licht misschien in het midden maar na overleg lijkt het opgelost te worden.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.