Prima !

Prima service!

Wel betalen, geen levering

Woensdag 10 november 3 tochtprofielen besteld. Na 3 telefoontjes en 2 chatsessies nu, 22 november nog geen zicht op levering. Hoezo "voor 21.30 besteld, morgen in huis "?

Teleurgesteld

Ondanks dat ik het adres juist had doorgegeven werd het door weet ik wat of wie veranderd waardoor onze bestelling niet is aangekomen en terug gegaan is, ik vind dat er meer toezicht moet gehouden worden in het correct doorgeven van het bestemming adres. Groetjes

Jammer dat er niet standaard een factuur bij de mail zit

Bestelling snel en in goede conditie afgeleverd. Ontbrak helaas een zakje schroeven in het pakket, hierover de fabrikant gemaild.

zeer slecht

zondag avond 1 ding besteld die op voorraad was en een levertijd van 2 dagen....... woensdag nog geen bericht dus daarom even gebeld.... de antwoord van medewerker was.... "onderdeel is vandaag binnengekomen en die word een dezer dagen verstuurd " waarop ik vroeg of ie misschien specifieker kon zijn want die onderdeel heb ik nodig....antwoord "uhmmm een dezer dagen". Nu is het vrijdag en nog steeds geen track and trace en geen bericht of wat dan ook... Zeer slecht en niet betrouwbaar. ze verkopen spullen die ze niet hebben en kunnen daarom de levertijd op de website niet waarmaken. ik ben benieuwd of ze überhaupt zullen leveren...

Volgens afspraak en snel geleverd

Goede ervaring met aankoop

1e ervaring goed verlopen.

Super.

Alles wat ik nodig had op 1 site

MDF sealer en Davidschaafje zijn lang niet overal tegelijk te verkrijgen. Hier wel en tegen een scherpe prijs. Enige minpuntje: je kon aangeven wanneer je het geleverd wilde hebben, maar dat werk niet als het niet verstuurd wordt ;-) Paar dagen later werd het geleverd, top!

Snel geleverd wat ik besteld had.

Uitstekende service

Snelle levering helemaal tevreden

Goede prijs en service

Goede prijs en service

Enorme keuze aan producten. Ik heb hier hetzelfde product kunnen vinden wat bij andere leveranciers al lang niet meer verkrijgbaar was! Snelle levering tegen een aannemelijke prijs.

Supersnel netjes

Zeer nette afhandeling enzeer nette telefonisch contact

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Goed prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb de eerste 7 stuks via Bol.com besteld bij uw bedrijf. Waarvan 1 x 5 stuks. Hier werden 5 x €4.95 verzendkosten berekend. Terwijl de laatste 8 geen verzendkosten berekend zijn. Dit viel mij achteraf een beetje tegen.

sneller dan verwacht geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Jammer dat de track en trace niet goed werkte. Maar verder prima verlopen.

Nog nooit zo een slechte service gehad

In één woord. Oplichting. Bestelling geplaatst en mijn bestelling nooit gekregen, op mails wat ik stuur wordt niet geantwoord en als ik iemand aan de lijn krijg word ik in wacht gezegd en wordt uiteindelijk de lijn verbroken.

Bestelling vrijdag 17:15 en zaterdagochtend binnen

Voor bestaande Blum scharnieren kunststof pluggen nodig om in IKEA kasten te gebruiken.

Top, goede kwaliteit tegen goede prijs

snelle levering van juiste product

SLECHTER DAN QUOFI KAN NIET

Na 22 dagen zijn de goederen die ik besteld en betaald heb nog altijd niet geleverd! Verschillende mails gestuurd, op geen enkel mocht ik enige reactie of antwoord krijgen! 'Quofi' is een verschrikking en het begint naar fraude of oplichting te reuken. beste mensen koop niet bij quofi, u zult opgelicht worden!!

Diverse tochtprofielen gekocht. Mooi per meter te bestellen, snel geleverd. De rubberen tochtprofielen zijn van perfecte soepele kwaliteit. (Bij andere winkels wel eens uitgedroogd aangeleverd gekregen, bij Quofi is dat niet het geval!) Gewoon geweldig! Onze schuifpui is weer tochtdicht. Enorm blij mee

Snel en correct. Wel onduidelijkheid over de transporteur.

Tip voor quofi: kunnen jullie ipv een niet werkende track en trace code van POSTNL uitdrukkelijk vermelden op de pakbon dat de levering door de eigen of een andere externe transporteur zal verzorgd worden? Zo vermijden jullie dat de klant denkt dat er iets is misgelopen met de zending..

Niet aan beginnen

Als gevolg van een storing schijnt Q een flinke achterstand te hebben opgelopen in z’n orderverwerking. Ja, eerst een bericht dat ze hun best gaan doen, daarna dus bericht dat ze helemaal niks gaan leveren. Voor niks zo lang gewacht dus! A.S. Uit D.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR