Goede en snelle service.

Na mijn telefonische bestelling had ik het product binnen een dag in huis.

goede service

steeds snel geleverd ook snel reactie op mail

Mooi Productie en werkt goed

Snelle levering, goede prijs

Voldoet aan mijn verwachtingen

snelle service

goede ervaring met levering, snel in huis

Product snel en goed geleverd in deze tijd!

Zeer snelle levering en het product was zoals verwacht

Professioneel en ook klantgericht. Achteraf had ik een vraag en deze werd meteen opgepakt en opgelost.

goed produkt

Prima gehlopen via de chat, ook snelle levering, maar wel een paar kleine beschadigen op produkt(in mijn geval niet super ernstig, woorvoor ik een vergoeding heb gekregen wat erg sopel verlopen was, hele goede service, als het produkt helemaal oke, was, dan zeker 5 sterren!

makkelijk zoeken op de side

Super servive

Maandag een nieuw loopslot besteld voor deur vanuit keuken naar gang. Dinsdag deze al per post ontvangen. Veel bedrijven zetten op internet vandaag besteld, morgen in huis. Maar daar waar menig bedrijf een ruimere bezorgtijd hanteert in deze periode komt Quofi gewoon hun afspraak na. Slot is conform omschrijving en past prima. De deur kan weer normaal dicht

betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en produkt gemakkelijk voor een doe 't zelfer te verwerken.

goedkoop en supersnel

Ruime assortiment met zeer goede prijzen. Supersnelle verzending Goede klantenservice, wordt meegedacht en goed geadviseerd.

Zeer goede en snelle service

Verf was netjes verpakt

Heel veel keus

fantastische service

goed en betrouwbaar

Geleverd wat besteld is.

Prima.

Ik bestelde 2 tochttrips van 230 cm. met de juiste rvs nagels De strips werden dag later keurig en goed verpakt geleverd.

Steeds correcte afhandeling van bestelling, top

Snel geleverd en makkelijk in gebruik

Flexim was eenvoudig aan te brengen en ziet er prachtig uit.

Site voorraad niet in orde.

Bij het bestellen van een tochtstrip gaf de site aan dat deze beperkt op voorraad was maar dus wel op voorraad... Helaas na 2 dagen geen verzend mail te ontvangen kreeg ik via de chat te horen dat deze in bestelling stond?? Toch vreemd voor een product wat op voorraad staat. Ik kreeg vervolgens te horen dat het onderdeel "morgen" word verwacht! Waarop ik vraag/aangeef " dan is deze de dag erna binnen dan?" Maar daar kreeg ik nee op.. het zou nog een dag langer duren! Dussss.......om een lang verhaal nog langer te maken... zorg dat de site/voorraad klopt, daar word iedergeval voor mij vaak een koop op gebaseerd.

snelle service prima advies

goede service snel beantwoorden van je vragen top bedrijf

Razendsnelle levering en goede communicatie

Ik had op korte termijn een dozenboor nodig: deze heb ik op woensdagmiddag besteld en op donderdagmiddag werd het al geleverd. Ook reageerde het Quofi-team snel op emails. Erg tevreden over dit bedrijf.

Zwart is niet ongeschilderd..

Ik bestelde een profiel, dat op de foto zwart was. Vroeg nog speciaal of het wel een zwart profiel was, maw, dat ik een zwart profiel wenste. Naar die opmerking is niet gekeken, ik kreeg een ongeschilderd profiel toegestuurd..

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR