Snel geleverd na een fout in de bestelling goed en snel contact en snel opgelost

dit is pas echt voordelig

tot mijn verbazing alle spullen die ik nodig had voor een super scherpe prijs, volgende dag keurig in huis. Zeker aan te raden, ga zo door.

Snelle levering, mooie producten.

Goede en snelle service!

Prijs/kwaliteit is top!

Prima werk geleverd

De heren kwamen op een zaterdagochtend een slaapkamer stucen. Ze werkten netjes en het zijn aardige mensen.

Product ( Flexim) was op voorraad en voor een goede prijs. snel geleverd. Pakket was er eerder dan het track en tracenummer.

Goed, goedkoop en snel.

Schuurschijf voor 2o jaar oude Bosch schuurmachine hier toch op voorraad leverbaar.

Zeer snelle levering

ik heb op een avond een draaibare ronde deurknop besteld en de dag erna had ik hem al binnengekregen. Toppie

Twijfel was niet nodig !

Ik heb de valdorpel 83cm besteld, en had -eerlijk gezegd- enige twijfel over (het gemak van) de installatie. In de deur heb ik de gleuf moeten frezen. Dit nam uiteraard wat tijd in beslag, maar daarmee was de klus eigenlijk gefixed: de valdorpel past perfect en dus twee vijsjes verder zit het er al op. De deur sluit perfect af. Prima materiaal.

Super snel en heel vriendelijk

Contact met Oscar gehad, heel netjes kreeg verzendkosten terug omdat ikverkeerdbesteld had. Daar maakte hij geen probleem van om terug te storten. Groet Mariella

Bestellen, kiezen en leveren zonder ergernissen

Duidelijke uitleg bij de aangeboden items. Gemakkelijke procedure om te bestellen. Vlotte levering ondanks de vele moeilijkheden in Coronatijden! Ontvangen product stemt overeen met gegeven specificaties.

Snelle levering en het product is zoals aangegeven.

prijs kwaliteit zeer goed

Snel en netjes

Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bevestiging procedure was ook netjes en het product was prima verpakt en op tijd. Niks op aan te merken.

Zelfklevende afdekfolie Prima Cover is fantastisch

De trap helemaal beplakt met de Prima Cover. Geen schrammetje en heel snel weer weg te halen zonder kleefresten. Supersnelle levering,

Precies wat ik zocht vind ik op jullie site. En snel geleverd.

Goed want het verkeerde geleverde voorwerp werd teruggenomen en vervangen door het juiste

Het verkeerd geleverde artikel werd ondertussen vervangen door het juiste

Betrouwbare snelle levering, goede service en goede prijs.

Een speciaal cilinderslot moest vervangen worden, deze werd snel geleverd tegen een mooie prijs.

Goede en snelle levering.

Alle artikelen werden snel geleverd. Kwaliteit zag er ook goed uit.

Snel geleverd tegen scherpe prijs !

Al een aantal keer goede ervaringen met Quofi !

Kwaliteits materiaal tegen een betaalbare prijs , geen verzendkosten prima !

Vlotte levering en goede prijs!

Eerste aankoop. Beste Prijs voor kwalitatief product. Levering zoals beloofd.

zeer tevreden met bestelling en aflevering

Het online bestelproces is klantvriendelijk, afhandeling zeer goed en aflevertijd snel. Kortom tevreden klant.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR