Da werkt

Alles super en snel. Ga zo door

Bestelling super snel verwerkt en steeds een goede update over het verloop. Echt super. Dank u wel

Prima snelle levering

Uitstekend. Prima snelle levering. Product zoals verwacht.

helemaal top service en levering was geweldig

eenvoudig snel goed en duidelijk

Top snelle levering scherpe prijs

Brievenbus besteld goedkoop snelle levering. Ziet er super uit antraciet zoals op site dik tevreden

Goed mooi product

Snelle levering en goed omschrijving

Levering op tijd en prijs kwaliteit was zeer goed

Levering op tijd en prijs kwaliteit was zeer goed

Een prima bedrijf

Ze doen wat ze beloven

Perfecte en snelle levering

Precies het juiste type onderdeel geleverd. Prima prijs en concirrerende verzendkosten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes op tijd thuis en het klopt wat je besteld

Snelle levering goed contact betaalbare prijs

Universol is een superreiniger voor verfwerk maar allerlei andere lastige schoonmaakwerkzaamheden

Universol is een zeer krachtige reiniger voor het schoonmaken van allerlei oppervlakken voorafgaand aan het schuren en verven. Voordeel is ook dat het biologisch afbreekbaar is! Universol reinigt krachtig, snel en makkelijk; een super middel dat ook geschikt is voor andere schoonmaakwerkzaamheden. Een absolute aanrader!

Zeer professioneel

Snelle en efficiënte manier van werken top

Prima winkel

Levering ging snel en de prijs was scherp

Prima, ondanks fout van mijzelf met vekeerde adres

prima, zelf ipv postcode huisnummer ingevuld: vandaar dat track and trace niet werkte en het eat langer geduurd heeft voor het aankwam.

Niets besteld

Ik heb helemaal niets besteld

goede service

er ws een kleine vergissing gebeurd bij de bestelling. Na een email is alles onmiddelijk rechtgezet bedank voor de goede service

Goede prijs en service

Alles goed verlopen

Klantenservice maakt me tevreden

Bestellen ging vlot echter werd niet verwittigd dat bepaalt onderdeel een lange levertermijn had. Na contact via de chat werd dit echter super goed opgevolgd en goederen werden de volgende dag reeds geleverd. super klantenservice

Goede prijs, snelle levering en heldere communicatie.

Prima club.

Zeer tevreden met maar 1 klein verbeterpuntje

Bestelling geplaatst maar helaas was 1 artikel toch niet op voorraad. Kan gebeuren al vind ik het altijd wel storend als er op de site OP VOORRAAD staat en dit achteraf niet zo blijkt te zijn. Onze bestelling zou geleverd worden zo gauw alles binnen zou zijn maar wij hadden het overige zeer snel nodig vanwege onze klus dus ze besloten het overige vast op te sturen. SUPER DUS! Dinsdag zou het laatste artikel binnen komen maar toen we Donderdag nog niets hadden gehoord hadden we even contact opgenomen en kregen een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon. Het was inderdaad binnen en zou misschien die dag of de volgende dag nog worden verstuurd maar helaas kregen we pas dinsdags erna te horen dat hij geleverd werd. Allemaal geen probleem maar een mailtje vooraf dat het toch wat later ging worden zou wenselijk geweest zijn i.v.m het thuis blijven voor de post. Dit is dus meer een praktisch probleem dan dat we een probleem met het bedrijf hebben ondervonden maar hopelijk kunnen ze hierin iets verbeteren. MAAR al met al een TOP bedrijf!

Subliem

Correcte levering

Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Prima, snelle levering

Onderdeel van mijn vlizo trap nodig, een van de weinige webshops die het aanbieden.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR