Prima webshop!

Na lang zoeken naar bevestigingsbeugels voor een carrouselkast bij Quofi terecht gekomen. Geen prijzen kunnen vergelijken want zij waren de enige die het product dat ik zocht kon leveren, maar 42,- vond ik een prima prijs. Bestelprocedure was makkelijk, communicatie met orderbevestiging en track & trace code prima en ondanks de problemen die de bezorgdiensten momenteel (corona) hebben, kreeg ik het pakket netjes de volgende dag in huis. Alles was netjes verpakt en de beugels bleken gelukkig te passen in onze carrouselkast. Zeer tevreden dus en als ik nog eens iets specifieks nodig heb voor een klus kom ik hier zeker terug; aanrader!

Supersnel

Supersnel in huis gekregen. Vrijdags besteld zaterdag al aan het werk om het bestelde te monteren.

goed product snel geleverd

alles volgens afspraak

Prima product en prijs

Snel geleverd, product en prijs zijn aantrekkelijk

Betrouwbare site. Goed materiaal.

Goed materiaal. Klus is gelukt. Betrouwbare website. Tip: Graag na bestelling via de mail gelijk een order bevestiging sturen. Ik kreeg vijf dagen na mijn bestelling pas een mail. Dit schiep onduidelijkheid over de order en maakte dat ik wantrouwig werd. Dit is niet nodig als er tijdig gecommuniceerd wordt.

Alles is op tijd aangeleverd

prima op tijd geleverd

prima product makkelijk, wat betreft de gebruiksaanwijzing

Snelle levering en goede prijs.

Prima vlot verloop!

Spullen netjes op tijd geleverd en naar wens.

Precies wat ik zocht voor de juiste prijs!

Snelle levering van het onderdeel dat ik nodig had. Prijs was zeker ok.

Snelle service, correcte prijs

Eerlijke prijzen en -zelfs in tijden van Corona- in een mum van tijd hier aan de deur geleverd!

Snelle levering en uitstekend verpakt

Vlotte toezending

Helemaal top

Snelle levering en echt de goedkoopste

Mooi product, goede prijs

Mooi product tegen een goede prijs. Verzending keurig maar dat duurde doordat er weekend en feestdagen mee gemoeid waren iets langer dan verwacht. Maar dat valt Quofi niet aan te rekenen.

geen prolemen met de levering van de bestelde spullen

geen prolemen met de levering van de bestelde onderdelen

Duidelijk en snel

Onderdeel snel gevonden Vervolgens snel geleverd

Prima service en product

Zie boven

Masker is goed , hij turf wel lekken aan de zijkant van de wangen

Meschien kom het dak mager ben

Teleurstelling ...

Ik dacht gered geweest te zijn tot ik de oude kruk demonteerde ... Het is mijn fout, ik had beter de oude kruk losgemaakt en afgemeten ... Deze heeft een vork-sluiting en is nog groter van totale omvang ook. Ik zal moeten verder zoeken ... Spijtig, ik dacht goedkoop geholpen geweest te zijn. Met vriendelijke groet, Ignace De Graeve.

Betrouwbaar en enorme keuze

Ik had een nieuwe Makita decoupeerzaag nodig en heb deze rechtstreeks bij Quofi besteld. Werd zoals afgesproken geleverd. Supertevreden van de service en mijn machine !

Ben zeer tevreden van mijn aankoop

Het is druk, zo staat er op de site, begrijpelijk. We zouden wat langer moeten wachten op onze bestelling. Dat viel reuze mee, onze bestelling was er binnen een week. Daarnaast blijft Quofi normale prijzen hanteren terwijl andere bedrijven soms belachelijk hoge prijzen zijn gaan vragen voor normale produkten.

Snel te woord gestaan via chat en snel geleverd

Ik bestelde mijn onderdelen enkele dagen voordat ik de klus wilde uitvoeren en ondanks de drukte i.v.m. coronacrisis was mijn bestelling ruim op tijd binnen. Toen ik via de chat wilde achterhalen wanneer deze verzonden zou worden, werd ik snel en duidelijk geholpen.

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering