Uitstekend verzorgd dooe Quofi

Niet mijn eerste aankoop en zeker ook niet mijn laatste. Netjes en keurig verzorgd.

Zeer snelle levering en kwalitatief goed product

Zeer snelle levering en kwalitatief goed product

snelle service

Na enige tijd serven , kreeg ik deze site. Daarna was het aanklikken, betalen en versturen van de bestelling. De volgende dag was die binnen.

Snel en efficiënt

Ik ben ondanks de grote drukte snel geholpen

Verassend voordelig en snel

Op zoek naar een specifieke werkbroek. Ineens kwam ik bij Quofi.nl terecht. Ik kende deze shop niet. Mijn werkbroek gevonden voor ook nog een aannemelijke prijs. Besteld en binnen no-time was de broek bezorgd. Bravo!

Snelle,vlotte afhandeling.

Idd. 's avonds besteld volgende dag in huis.

Prima prijs, duidelijke levertijden en keurig verpakt.

Snel en helemaal in orde.

Snelle en correcte levering. Niks op aan te merken!

prima webshop goede prijs

levering van lange producten was geen probleem, en zelfs bij een laag drempel gratis echt geweldig en enorm aanbod snelle reactie zowel qua bestelling als vragen

Goed snelle levering

Goed product en snel geleverd

Een toppertje

Gardena wandslanghouder besteld op donderdag om 9.00 uur. Vrijdag om 10.00 uur schuift de bezorger de doos door de deur. Prima service. Inmiddels in het weekend 4 personen op Quofi gewezen, waarvan er twee al zeker een bestelling hebben gedaan.

Prima producten en snelle levering

Ik had een verzinkte deurklem besteld voor mijn schuurdeur. Deze werd snel bezorgd. Weliswaar zonder bevestigingsmateriaal maar dat is geen probleem. Iedereen heeft toch wel een goede voorraad schroeven in huis lijkt me. Product is stevig en lijkt nu na een paar weken prima te functioneren.

Producten zijn snel geleverd en een prima prijsverhouding. Overzichtelijke website.

Een vlotte levering, donderdag besteld en gisteren (maandag) al in huis

Weinig woorden maar daden, we kunnen al terug aan het klussen 😄

Vlugge en perfecte aflevering.

Had nog nooit gehoord van deze firma maar hun assortiment is zo uitgebreid dat 8k er in de toekomst nog zaken ga bestellen.

Kon duidelijke keuze maken, bestellen ok en levering en kwaliteit prima

Prettige ervaring

Snelle levering van trap. Wel hier en daar lichte beschadiging door transport

Snel en correct

Heel prettig .in 1 dag besteld en geleverd.top

Prima. Snelle levering en goed geholpen!

Ik was op zoek naar een brievenbus en al mijn vragen werden door Iris snel beantwoord. Uiteindelijk binnen een dag de juiste brievenbus geleverd! Prima service en kwaliteit.

Zeer goede service en snelle reactie

Product wat achteraf verkeerd was snel vergoed! Werd vriendelijk te woord gestaan ! Fijn bedrijf

Zeer slechte eerste ervaring met Quofi

3 April een Altrex zoldertrap (Altrex zoldertrap - Woodytrex De Luxe - hout - 140 x 70 cm)besteld, levertijd, van te voren gevraagd middels een chat zou 1.5 week zijn (er lag nog 1 trap bij leverancier op voorraad). Na 14 dagen zelf contact (mail) opgenomen, niets gehoord van Quofi. Zoldertrap komt nu pas 25 mei binnen, dient daarna nog bij mij geleverd te worden. Ik had afspraken staan met timmerman en stukadoor, kan allemaal afgezegd worden. De vraag is wanneer zij weer tijd hebben. Het feit dat de levertijd zover wordt opgeschoven wordt door Quofi makkelijk afgedaan, het zouden rare tijden (Corona) zijn op dit moment. Mijn mening is dat de reden ergens anders ligt binnen Quofi. Een zoldertrap is m.i. geen artikel wat schaars is (het is geen mondkapje of ontsmettingsmiddel). Ik hoop dat Quofi met een passende oplossing,

Correct en snel geleverd, zelfs in coronatijden!

Correct en snel geleverd, zelfs in coronatijden!

Als het niet goed is wordt alsnog geregeld

Ik had een ladder gekocht. Echter bleek dat deze deuken had, en kon gelijk weer retour. Via de mail contact gezocht en zou een nieuwe krijgen. Na een week alsnog geleverd. Beter zou zijn in een keer en niet beschadigde ladder geven. Deuken zaten op een plek wat het vermoeden geeft dat het niet met transport is gebeurd. Plus punt Quofi deed niet moeilijk.

Tot nu toe nog niets mogen ontvangen.

Ik zit echt met smart op t slot te wachten. Huis kan nu al een week niet op slot.

Slechte levering

Alles zou op voorraad zijn maar ik heb nog steeds niet. Is nu al 4 weken geleden

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR