Netjes afgehandeld.

Contact was prima. DHL link ontbrak waardoor niet duidelijk wS wanneer er precies geleverd werd.

Prima, lastig product toch snel geleverd.

Prima geregeld.

Excellent choice, good prices and great customer service.

I was looking to replace the old and scratched door handles with new ones. Quofi offered what I was looking for at a very competitive price. Shipping is very fast (next working day) and customer support is very responsive.

Geweldig levering voor een mooie prijs

Bestellen gaat prima levering ook op tijd. Meerdere bestellingen gedaan in het verleden en ook dat ging uitstekend!!

Tijdens de verzending is er iets misgegaan en is het bestelde product niet compleet aangekomen. Na dit te hebben gemeld bij de klantenservice is er direct actie ondernomen. De volgende dag het ik alsnog de klus kunnen klaren.

Uitstekende snelle en correcte levering.

Uitstekende snelle en correcte levering. Bij verdere vragen werd je professioneel geholpen.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Uitstekend!

's middags een ladder besteld en voor 9 uur 's ochtends al geleverd! Ik kon direct aan de slag. Helemaal TOP!!

top

volledig volgens afspraak aan een scherpe prijs

Perfect !

Artikelen die je in geen winkel kunt kopen worden in no time naar je opgestuurd. Administratief klopt alles en de snelheid is prima.

Vlotte levering

Duidelijke website waar ik gemakkelijk het gewenste product kon vinden. Levering was vlot. Ook het terugsturen van een product (ik had kennelijk toch een verkeerde maat aangevinkt) ging probleemloos.

Goed contact en prima service

Van begin af aan prettig contact en duidelijke informatie. Goede afhandeling van de bestelling.

Ik kreeg wat ik verwachtte, op tijd en tegen een redelijke prijs.

Die ene. zin zegt alles

Soupele organisatie.

Perfecte dienstverlening!

De geleverde producten waren volledig conform de bestelling voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Zeer stipte bezorging!

Uitstekend !

Het aangekochte product was nergens goedkoper te vinden en de klantenservice was super ! De Verzending had wat vertraging maar werd goed opgevolgd en vlot over gecommuniceerd ! Ik heb er voor de 2de besteld , zelfde product aan de zelfde prijs en vlug geleverd...Een aanrader !

Snelle service met een goede helpdesk

Ik had mijn bestelling onderweg, via mijn mobiel geplaatst. Wellicht daardoor ontving ik geen bevestiging van mijn betaling. Maar de helpdesk hield me correct op de hoogte en het gereedschap (Bosch haakse slijper) werd snel geleverd.

Mijn ervaring met Quofi is prima.

Ik heb een Makita kettingzaag gekocht, waarvan de kettingspanner bij het aanzetten gelijk afbrak, dat was een domper, maar....geretourneerd en hij was binnen 14 dagen gerepareerd en retour. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat de service van Quofi boven verwachting was!

Zeer goed product

Degelijk product en makkelijk en snel te monteren.

Top kwaliteit en snel geleverd !

Geen enkel probleem bij plaatsing alles werkte zoals het hoorde.

Zeer hulpvaardig geleverd!

De persoon die de waterbron leverde, zette de ton zonder vragen op een veilige afstand van de straat

Verkeerde tekening

Op de tekening stong dat de borstel 53 mm zou zijn . In de beschrijving , die dus vaak een eindje verder staatstond wel juiste hoogte van de borstel. Jammer Voor de rest prima product.

Had 2 tochtprofielen nodig deze besteld. Alleen is de bezorgdienst zeer slordig omgegaan met de bestelling. En trof ik de beide tochtprofielen beschadigd voor mijn deur. Quofi bl een mail daarover verstuurd en kreeg direct bericht dat ze 2 nieuwe opstuurt. Deze zijn heel aangekomen via een andere bezorgdienst. Grote klasse van Quofi.nl met deze snelle aanpak.

Tja

Had drie potten Rust-Oleum verfafbijt gekocht. Werkte niet zo goed, mede door de zeer oude vastzittende verf. Heb twee potten geretourneerd, maar dat ging hoorbaar met tegenzin. Nu een week later geen spoor meer van mijn zending????? Misschien komt het nog goed...

Laurent Janssensstraat 101

5048 AR Tilburg-noord

(013) 465 33 55

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 30.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 100,- - Voor 21:30u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag