Goede levering maar geen factuur, daar moet je achteraan

Moest tot 2x toe contact opnemen om een factuur te krijgen Telefonisch kwam ik er achter dat ik door registratie van het product de garantie 2 jaar kon verlengen Levering was verder keurig, niet heel snel, maar wel in paar dagen

Snelle levering en goed product

Na bestelling werd het product snel en correct geleverd.

Levering met vertraging

Bij het bestellen zou de machine de volgende dag geleverd worden. Alleen helaas was dit pas 4 werkdagen later. Voor de rest prima service!

Goede informatieve site, uitstekende A producten.

Perfect A product meer dan vlot geleverd binnen 1 dag na bestelling.

Snelle levering en ok prijs

Ze hebben veel producten tegen een concurrerende prijs. De afhandeling is correct en snelle levering.

Nette prijs en snelle levering.

Tevreden!

Snel geleverd en degelijke deurklinken voor goedkoop

Snel en goed

Alles volgens verwachting geleverd!

Alles volgens verwachting geleverd. Produkten in goede kwaliteit

Uitstekende service

mijn bestelling is uitstekend behandeld, ontvangst was snel en correct en het artikel was goed van kwaliteit en vakkundig verpakt.

Vlotte service en goede communicatie

Bestelling werd vlot verzonden maar door DHL helaas op het verkeerde adres bezorgd. De medewerker van Quofi ging er meteen achteraan

Goede service!

Onderdeel van raamuitzetter bleek los van elkaar besteld te moeten worden. Goed opgelost door Quofi door dit onderdeel alsnog kostenloos op te sturen. 5 sterren voor de goede service en snelle reactie!

Goede site met duidelijke uitleg ,bestellen en levering verliep soepel. Een aanrader voor oa klussers.

Supersnel én goed

De bestelde artikelen werden uitstekend verpakt en de dag na bestelling al geleverd!

zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

Gewoon goed, maar kan beter

Gewoon goed, maar klantenservice kan wel een stukje beter/vriendelijker.

Keurig geleverd wat ik bestelde.

En nog goed product ook.

Nette snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Kan het niet beter wensen.

Kwaliteit is erg goed.

Ik heb laatst iets besteld en het werkt perfect!

Snel geleverd, goede prijs!

Binnen een dag geleverd. Slot was beste prijs die ik internet kon vinde !

Product zoals beschreven

Commande bien reçue, mais ...

Commande bien reçue très rapide malgré le weekend, manque du suivi du colis, mais réponse rapide au email donc satisfait

Scherpe prijzen, snelle levering

Prima service!

Fantastic

We bought a De Walt Tafelzaag+ onderstelt . It arrived well but we had a problem when turning on. The next day I called Quofi, they did everything to help me, came to pick it and ordered a new one, when realizing that they don’t have a new one in stock and it might take time until they have one, they surprised us and we got a new one with in 3 days, great service! Kind people! Helpful! Wonderful tafel zaak!

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR