Weken gewacht op mijn sleutels en mijn geld
Ik bestelde 5 sleutels maar na meer dan een week ontving ik het bericht dat deze niet op voorraad waren. Ik had geen bloedspoed dus heb het even afgewacht. Even later zouden ze wel worden geleverd. Dat gebeurde echter niet want DHL zou mijn adres niet hebben kunnen vinden? De sleutels gingen retour en het heeft mij vele mails, weken en geduld gekost voordat ik mijn geld terug had. Ik zou moeten wachten tot de sleutels terug waren. Eerst kwamen 2 sleutels terug en daar kon ik wel mijn geld van terug krijgen, maar ik moest wachten tot de andere sleutels ook terug waren. "Bijzonder" op zijn zachtst gezegd. Nu Quofi niet had geleverd, had ik meteen mijn geld terug moeten hebben. Ik kan er niets aan doen dat zij voor DHL kiezen. Uiteindelijk moest ik nog meerder mails eraan wagen voordat ik het restantbedrag terug had. De medewerkers bleven overigens vriendelijk, daar heb ik geen klachten over. Maar gewoon meedenken en de klant gewoon terugbetalen als deze daar recht op heeft, zou fijn zijn.