Mooi spul

Leuke zaak , mooie spullen netjes geleverd

Van A tot Z enorm goed geholpen!

In het filiaal in Utrecht geweest. Zeer aardige mevrouw die mij heeft geholpen om de juiste keuze te maken voor een mooi tuinset. De stoelen waren gelijk leverbaar en binnen 4 dagen in huis. Nette bezorging en alles goed verpakt. Ik hoefde geen aanbetaling te doen, maar pas betalen bij aflevering. Ik raad deze winkel aan!

Prima verkoper, bezorger en prachtige tuinset

Goed advies door aardige verkoper. De bezorging was zoals afgesproken door een aardige man. De tuinset was goed in elkaar te zetten en ziet er prachtig uit!

Zeer goed geholpen, vriendelijke mensen

Ondanks een beetje rommelige uitstraling, ze waren bezig met schilderen en verbouwen, goed geholpen. Het personeel is niet opdringerig maar laat je je gang gaan tot je ze nodig hebt. Vriendelijk geholpen door de eigenaar en daarna een jongedame met verf op haar kleding ;) Helemaal niks op aan te merken. Meubels ook keurig volgens afspraak geleverd. Een tevreden klant!

Een top zaak om buiten meubls te kopen

Zoals omschreven

Uitstekende ervaring

Loungeset is echt geweldig, op de site duidelijk foto's met beschrijving. Netjes verpakt. En de bezorging echt top aardig personeel, op tijd alles geleverd in de achtertuin nu nog zon en kunnen we gaan genieten.

Mooie stoelen Zelfmontage minder. Schroef en schroefdraad niet op elkaar aansluitend. Verder zeer klantvriendelijk geholpen. Ook met leverdatum verzetten. Inclusief de berichtgeving van aankomst

Fijne samenwerking

Fijn geholpen in de winkel. Later nog enkele dingen telefonisch moeten regelen wat ook duidelijk werd gecommuniceerd en ten slotte werd het allemaal degelijk ingepakt thuis gebracht.

perfecte communicatie, duidelijke levering

ideaal

Goede prijs en kwaliteit

Nette verkoper en volgens afspraak geleverd!

Prachtig tuinmeubelset

Het tuinmeubelset dat ik heb besteld, voldoet helemaal aan mijn eisen. Door de dikke kussens is het een comfortabele plek om te chillen. De kleur is prachtig en komt overeen met de foto's. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Het enige kritiekpuntje is dat de inbus niet goed paste op de schroeven. Maar dit kreeg ik gelukkig zelf opgelost.

Snel geslaagd

Op zoek naar een nieuwe tuinset waren we bij Tuinmeubelshop erg snel geslaagd. Dankzij het vriendelijke hulpvaardige personeel hebben we een mooie set kunnen samenstellen. We werden prima op de hoogte gehouden over onze aankoop en alles werd perfect volgens de bevestiging afgeleverd. En de tuinset zelf? Helemaal naar ons zin. Prachtig robuust product waar we hopelijk nog van lang van kunnen genieten.

Prachtige stoelen

Medewerkers waren zeer aardig.

Goede communicatie waardoor ik de totale bestelling kon volgen tot aan de aflevering. Super Top!

Héél erg prettig

Mooi assortiment tuinmeubels

Groot assortiment; mooie spullen van goede merken. Prima service, aardige en behulpzame medewerkers.

Topwinkel, vriendelijke mensen met hart voor het vak!

We waren aan het kijken voor een nieuwe tuintafel en zijn vrij snel geslaagd, nadat we heel vriendelijk waren geholpen, kregen er ook nog een gratis teak behandel olie bij. Ook de levering was perfect. Aanrader!

Ook in de winter genieten van een hoeksofa

Ontvangen door een zeer vriendelijke en professionele vrouw. We namen de tijd en vonden de perfecte prijs en kwaliteit. Drie dagen later zitten we te genieten van de hoek sofa. Zelfs een salon tafel erbij van een andere set die er mooier bij stond.Je mag het zelf bedenken, maar hun helpen je ook. Ja het is dan wel december maar dat was juist het beste moment !

Heel blij

Stevige bank voor in de voortuin voor een leuke prijs! Wij zijn tevreden!!

Voor andere aanbevolen.

Vlot en netjes geholpen, en tevreden met de aankoop.

Zoals het hoort!!

In de toonzaal zijn we ontvangen op een ongedwongen en geruststellende manier! Ons werd tussen de uitleg door de nodige vrije ruimte gegeven om tot een beslissing te komen waardoor we een goed gevoel hadden. Zelfs de levering aan huis is zonder enige berisping uitgevoerd.

Goede service, ruim assortiment

Goed geholpen door verkoopmedewerker en ruime keus.

correcte levering

Goed geïnformeerd en nette afhandeling

Mooie prijs, alles van hun woord

Mooie prijs met de korting van black friday. Levering op tijd zoals ze de dag ervoor hebben laten weten

prima levering maar stoelen lastig uit de doos te krijgen en wat moet ik nu met die doos?

dag Tuinmeubelshop, de stoelen zijn prachtig, de bestelling en levering verliep prima. Maar ik moest een zoon bellen om (voor de eerste) de stoelen uit de doos te trekken, kon ik echt niet in mijn eentje. En ik zit nu met een joekel van een doos waarvan ik niet weet hoe ik die moet lozen. Ik had liever geen grote verpakking gehad, of anders dat de buitengewoon vriendelijke jongeman die het afleverde mij had geholpen met het uitpakken, en dat hij daarna de verpakking had meegenomen. Maar verder ga ik van de stoelen genieten :-). Als het voorjaar wordt ... Vriendelijke groeten, Saskia de Vries

Goede en duidelijke service.

De aflevering werd soepel en goed afgeleverd.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl