Tevreden!Het zit zeer comfortabel, de kwaliteit is zeer goed
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zijn erg tevreden bij de aankoop. De aflevering was volgens afspraak. Meubels zijn schitterend
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Top bezorger en mooi tuinmeubel. Snel in mekaar gezet die bank. Ging reuze goed. Zeker aan te bevelen deze zomer.
Via de website heb ik de "Garden Collections Toronto hoek loungeset 7-delig" aangeschaft. Het assortiment van Tuinmeubelshop is groot en de prijzen zijn concurerend te noemen. Na de snelle levering heb ik de loungeset direct onder de overkappijng geplaatst en het bleek een mooie en comfortabele set te zijn. Al met al een succesvolle aankoop bij Tuinmeubelenshop en ook de klantenservice was gemakkelijk bereikbaar en kon mijn vragen direct en duidelijk beantwoorden.
Zie bovenstaande en ook ruime assortiment
Na de goede service in de winkel, zijn wij ook zeer tevreden met de levering. Jongeman was in zijn eentje, en heeft deze set netjes bij ons op de veranda afgeleverd. De tuinset is van goede kwaliteit en degelijk. En nu lekker genieten van onze mooie tuinset.
Prima prijs-kwaliteit!
Net als de vorige keer dik tevreden met de aankoop, de prijs (echt voordelig) en de service van zowel de verkopers als de bezorgende vervoerder! (waarom geen 10? De showroom is wat formeel, maar de laagste prijsgarantie moet natuurlijk ergens vandaan komen...)
De mannen die het meubel kwamen brengen waren aardig en behulpzaam.
Als straks ook de het glasset binnen is van de vuurtafel ga ik zeker mooie foto's maken misschien maak ik dan ook nog kans op een mooie prijs. Verder beveel ik het bedrijf aan. Mooie spullen en mooie showroom in Veenendaal
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie duidelijke webshop met veel keus in elke prijs klasse en goede kwaliteit. Zeer vriendelijk meedenkend personeel bij levering.
Bezorging op tijd en correct Goed advies vestiging Utrecht
Makkelijk bestellen en snelle levering. Ze hebben mij netjes gebeld om te vragen waar ze het af moesten leveren. Moeilijk te vinden. En een mooi degelijk bankje
defecte tuinstoel, na melding wordt het direct geregeld voor vervanging.
Zeer tevreden met de levering , keurig op tijd
Zou 5 sterren zijn als het tuinmeubel gemonteerd , of thuis in elkaar gezet zou worden. Jammer dat de beloofde extra kussentjes niet bij de levering zaten , maar in de winkel afgehaald moeten worden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tijd terug een leuke lounge set aangeschaft. We hebben hier 1 zomer plezier van gehad en nu ik alles netjes neer wilde zetten blijkt dat de poedercoating los laat. Het onderstel bladert af aan de voorzijde de stang tussen de poten in bladert af en lijkt ook wel bol te staan. Nu zijn we ruim een maand verder en tot op heden is er nog niks opgelost. Het enige antwoord is dat we het aangevraagd hebben bij de leverancier. Later nog een keer gemaild leverancier laat niks van zich horen is het antwoord. Het lijkt mij dat als ik iets koop bij tuinmeubelshop dat ik dan ook me garantie krijg via tuinmeubelshop en ik niet afhankelijk ben van de leverancier. Heb nu weer gemaild naar de klantenservice hopelijk komt er nu een juiste en goede oplossing zodat we deze zomer weer kunnen genieten van onze lounge set.
Website was erg makkelijk en een zeer snelle en goede levering... Zijn er blij met onze tuinset!!!
Super fijne tuinset. Zit heerlijk en fijn geholpen. Echt zijn geld waard
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tuinset van hele goede kwaliteit. Super service.
Ervaring in de winkel was top. We werden goed geholpen, personeel was vriendelijk. Levering was waardeloos. Meubels zouden in de ochtend worden geleverd. In de middag ben ik maar eens gaan bellen waar ze bleven. Ik zou worden teruggebeld, wat niet gebeurde. Uiteindelijk zijn ze die eerste dag niet komen opdagen. Tweede dag kwam de levering wederom niet in het afgesproken tijdvlak. Meerdere keren gebeld, toen ze uiteindelijk kwamen, was de levering niet compleet en bleek 1 meubelstuk kapot te zijn. Op dag drie kwam de levering dan uiteindelijk, wederom later dan het afgesproken tijdvlak. De meubels zijn prachtig, maar zonde dat dit me drie verlofdagen heeft gekost en dat je niet wordt teruggebeld door de klantenservice, wanneer ze dat zelf wel aangeven te doen.
Bij het bestellen werd ik goed geholpen en goed geadviseerd. We zijn ook wezen kijken bij de winkel in Gouda, daar was iedereen heel behulpzaam en vriendelijk.
Heel blij met onze tuintafel met stoelen, heel mooie set van goede kwaliteit
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles geregeld zoals afgesproken, en de tuintafel is prachtig
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA