Vanaf de aankoop tot en met de bezorging van onze tuintafel is alles perfect geregeld! Zeer tevreden met de geboden service en onze nieuwe tuintafel!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijn tuinset, lichtgewicht dus makkelijk te verplaatsen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer tevreden over de levering. Stipt en correct. Vriendelijke chauffeur. Ik kan tuinmeubelshop aanbevelen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De tafel die ik heb besteld is prachtig en vanaf bestelling tot aan levering verliep alles top. Je kan duidelijk aangeven op welke dag je wilt dat de levering plaats vind en de tafel was makkelijk te monteren. Dit worden vele mooie zomer avondjes gezellig zitten aan de prachtige ruime tafel.
Zeer vriendelijk bezorgers, Ze reden om het huis heen naar de achtertuin en zetten de uitstekend verpakte stoelen in de garage.
Goede, persoonlijke service en contact. Vriendelijk en adviserend
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel vriendelijke sfeer. Mooie showroom. Mooie producten. Geweldige medewerkers.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijne zaak goeie service
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Keurig geholpen ,mooie winkel veel keus.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed geholpen in showroom. Wisten alleen niet dat je zelf moest monteren, maar was wel eenvoudig. Keurige bezorging.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zie hierboven.
De tuinmeubelen werden zonder problemen geleverd en weggezet.
Een groot deel van het land doorgegaan om de juiste tuinset, tegen een normale prijs, te vinden. Uiteindelijk in jullie filiaal in de Cruquius ontzettend vriendelijk en proffesioneel geholpen. De uiteindelijke levering verliep helemaal volgens plan en alles was er ook, in de afgesproken kleur en heel. Zeer tevreden!!
Prettig geholpen, vriendelijk en kundig personeel. Goede keus voor schappelijke prijzen
Uitstenkend geholpen niet opdringerig neem alle tijd om tot de juiste keuze te komen Afleveren was ook top
Netjes afgeleverd
We zijn vriendelijk geholpen. Het advies wat goed. Ze denken mee bij het oplossen van problemen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede kwaliteit! Prima afgeleverd door een vriendelijke bezorger!
Professioneel advies en klantvriendelijke, persoonlijke begeleiding bij aankoop en afleveringsproces. Zou iedereen de Tuinmeubelshop aanbevelen!
In de shop staat veel uitgestald en kun je goed vergelijken. Goed geholpen. Sneller geleverd dan verwacht.
Tuinset voldoet aan de verwachting, prijs-kwaliteitverhouding goed. En binnen 1 week geleverd.
Vriendelijk geholpen met goede uitleg! Bezorging was ook goed geregeld!
Je wordt netjes geholpen, en snelle levering
Mooie stevige maar lichte tuintafel. Fijn dat de bezorgers deze ook door het huis heen in de tuin wilden brengen.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA