Goede service en uitleg in keuzes, niet opdringerig en denken met je mee. Snelle levertijd en goede bezorging. Ik was hier in één keer geslaagd!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Levering volgens afgesproken tijd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijke en behulpzaam geholpen bij het uitzoeken Goede prijs/kwaliteit verhouding Super snelle levering zelfs tot ver in mijn tuin Kortom super tevreden en zeker een aanrader
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie tuinset en eenvoudig in elkaar te zetten ! Ben er heel blij mee!
Bestellen ging gemakkelijk Leveren was top. 2 jongens die alles hebben uitgepakt en in elkaar gezet. Afval hebben meegenomen Loungset en loungestoelen gekocht. Supermooi Paar jaar geleden al eettafel gekocht met 6 stoelen Nu perfecte set bij elkaar. Mooie tuin geworden. Laat de zomer maar komen. Wij zijn er klaar voor
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
mooi product
In de winkel in sliedrecht geweest perfect de verkoper ging zelfs een.stoel boven halen omdat mijn man de trap niet op kon ivm herseninfarct Dus dat vonden wij heel netjes En goed advies
We konden eerst lekker rustig rondkijken zonder dat er direct een verkoper aan kwam om te vragen of hij ons kan helpen, daarna prima en vriendelijk geholpen.
Gute Beratung Schnelle Liegerung Schöne Möbel
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Erg mooie tuintafel. Enige minpunt was dat de gaten voor de schroeven niet overeen kwamen tussen poten en tafelblad, waardoor we niet alle schroeven vast hebben kunnen zetten (7 van de 8). Aangezien de tafel alsnog stabiel genoeg staat nu, zijn we daar verder niet meer achteraan gegaan. Verder erg blij met de aankoop!
Mijn bestelling was niet compleet bleek nog in bus te staan Gelijk gebeld kwamen gelijk terug om het alsnog te brengen
Stoelen keurig afgeleverd en een fijne chauffeur
Zie titel. Wij zijn zeer tevreden! Mooie tafel en loungeset. Nu alleen nog iets beter weer!
In de winkel zijn we keurig geholpen en hebben ook meteen onze tuinset gekocht. Bij aflevering bleek een bankje kapot te zijn. Balen natuurlijk maar het is wel goed opgelost. En komt volgende een nieuwe.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie ruime keus in de showroom, waar tevens ook vriendelijk (niet opdringerig) personeel loopt. Daarna is de keuze maken makkelijk en tevens zeer goede levering waar ook tevens vriendelijk personeel op zit Zeer zeer goed tevreden
Een klantriendelijke service en een mooie overzichtelijke winkel. Zijn blij met onze aankoop.
Paar keer wezen kijken bij de mooie showrooms van Tuinmeubelshop. Uiteindelijk hebben we precies gevonden wat we zochten voor een goede prijs! Hier gaan we jaren plezier van hebben. Tuinmeubelshop is zeker aan t bevelen om langs te gaan!
Goed en duidelijk geholpen in de winkel, daarna snelle levering, met goede track en tracé.
Veel keuze, waar je rustig zonder opdringerige verkopers kan kiezen. Prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders heel gunstig.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de winkel al prettig geholpen bij het opnemen van de bestelling. We kregen ruim van te voren te horen wanneer ze de stoel kwamen brengen en ze waren keurig op tijd. Wel lastig om in elkaar te zetten schroeven en gaten kwamen niet altijd goed overeen met elkaar gelukkig zelf het juiste gereedschap in huis. De stoelen zijn top en zitten prima helemaal tevreden!
We werden keurig geholpen, kundig advies. En belangrijkste: er werd goed geluisterd.
Duidelijk, en doen wat ze beloven. Alles probleemloos verlopen en prachtig tuin meubilair.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Op internet gezocht, bij Tuinmeubelshop uitgekomen. Gevonden wat we mooi vonden besteld en geleverd op afspraak, leuke bezorgers en een superfijn lounge set dus helemaal top.
Producten zijn zoals beschreven, erg mooi en netjes. Bezorging was op de afgesproken dag, kreeg netjes een mail en het werd tot in huis bezorgd, top!
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA