Top tuinmeubel voor een top prijs

Zeer makkelijke website met voldoende keuze voor iedereen. Zowel modern als landelijk of tijdloos. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Zeer vriendelijke vervoerders die alles perfect verpakt afleveren op het afgesproken tijdstip. De tuinmeubelen zijn stevig en is van degelijk materiaal gemaakt. De bijhorende kussens zijn mooi. En niet vergeten de klantenservice helpt je heel goed. Wij zijn zeer tevreden.

Mijn ervaring is goed.De stoelen zitten goed

Alles op tijd volgens afspraak bezorgd.

Super fijne koopervaring!

Tijdens ons bezoek aan de winkel in Bergen op Zoom werden wij werkelijk superfijn geholpen zonder dat ons iets opgedrongen werd. Er werd heel goed meegedacht en ook aan de inwendige mens werd ondertussen gedacht. We zijn geslaagd voor een prachtige loungeset met mooie vuurtafel en grote parasol met verrijdbare voet en tevens een prachtige eettafel met stoelen voor op ons nieuwe dakterras. Alles in één keer keurig op afgesproken dag en tijd geleverd. Het staat er prachtig bij op ons dakterras. Wij zijn er mega blij mee en gaan er zeker heel veel en lang van genieten. Wij kunnen Tuinmeubelshop.nl echt van harte aanbevelen. Mooie spullen, top service en ook nog eens prettig geprijsd! Top dus!

Perfecte service

Wij hebben 5 dlg tuinset Chicago en 6 Buckingham stoelen gekocht Er was iets met de stoelen maar gelijk opgelost Wat een goeie service Ik raad Tuinmeubelshop echt aan Een top bedrijf

Uitermate tevreden!

In de winkel ben ik bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen. Levering was keurig volgens afspraak en ik ben erg tevreden over de aankoop.

Tika loungeset

Sinds vorige week is onze loungeset Tika bezorgd en zijn zeer tevreden met deze aankoop. Niet alleen de sierlijke stoere uitstraling maakt deze loungeset prachtig maar ook het heerlijke zit comfort en de dikke kussen maken de loungeset helemaal compleet.

Heel vriendelijk en hulpvaardig , veel uitleg overal bij , niks is hen teveel , proficiat !!!

Vriendelijk en adequaat geholpen

Fijn personeel wat de tijd neemt

Goede service en mooi tuinmeubel

De service was prima en alles netjes afgehandeld

Fijn geholpen in de showroom

Goed geholpen in de showroom, er werdt alle tijd voor ons genomen. Ook hebben we diverse stoelen met tafels kunnen combineren in de showroom om tot onze keuze te komen. Was voor de verkoper geen probleem om ea te verplaatsen

uitstekend geadviseerd. Levering kan beter.

We zochten stoelen voor op ons balkon. Keurig advies gekregen en afspraken gemaakt over de levering. Jammer genoeg kan de transporteur niet zo goed plannen en rekening houden met de wensen van de klanten.

Mooie loungeset gekocht maar zelf uitpakken

Mooie set en niet echt de goedkoopste en bij aflevering 3 grote dozen en een tafel bouwpakket. Zowel de bank als de 2 fauteuils moet je geheel in elkaar bouwen en op je vrije zaterdag al het karton en plastic gaan afvoeren. Had voir de aangekochte prijs meer service verwacht.

Heel prettig en vakkundig geholpen

In de winkel in Son ben ik geholpen door Corwin, hij gaf goed advies en dacht ook mee, hele prettige ervaring!

Prima service!! Moet het nog wel in elkaar zetten!!

Prima ervaring.zelfs leuke bezorgers!! Kijk er naar uit tot het in elkaar staat!1

wij zijn zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden met de aankoop en ook met het afleren

Precies zo als ik mijn bestelling had besteld.Keurige bezorging ook door een vriendelijke bezorger

Geweldig bezoek. Bravo!

Geweldig bezoek in Eindhoven en voortreffelijk geholpen door de verkoper. Bravo!

Optijd

Ben heel erg tevreden nog mooi optijd voor mijn vrouw haar verjaardag

De levering was zoals voorzien, vriendelijk en correct

De levering was zoals voorzien, vriendelijk en correct. Het meubilair hebben we nog niet kunnen uitproberen maar ziet er allemaal correct uit.

Het meedenken tijdens de aankoop, en het bezorgen van de tuinmeubelen zijn prima verlopen Het is een goede keus geweest

Klantvriendelijk

Mijn vragen werden keurig beantwoord. Keurig op de afgesproken tijd geleverd door 2 hele vriendelijke jongemannen De set voldeed aan mijn verwachtin

Perfect advies en goede kwaliteit

Prettige medewerker en goede uitleg.

Deskundig en vriendelijk geholpen!

Ik had interesse in 2 verschillende loungesets. Ik ben bij het maken van mijn keuze vriendelijk en deskundig geholpen. Ook het aanraden van een buitenhoes is een goede tip geweest! Al die kussens in huis of in de schuur is alles behalve praktisch. Laat de zomer maar komen!

geleverd op de afgesproken datum. De heren van de bezorgdienst namen het karton netjes mee. Wisten alleen niet precies wat er bij de set hoorde dus dit moest ik zelf even controleren.

Goed geholpen en nette bezorging !!

Vriendelijk personeel en goede service in de winkel. Geleverd op de afgesproken dag, de verjaardag van mijn dochter. Dochter en schoonzoon heel blij met de nieuwe tuinset.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA