Geweldige bezorging

Heb al telefonisch doorgegeven dat ik zeer tevreden was over de bezorging. Het bestellen ging niet helemaal naar wens maar dat is keurig hersteld.

Een overzichtelijke winkel, waar je vriendelijk en heel goed geholpen wordt.

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van een tuinset. De levering verliep ook perfect.

goed geholpen we wisten ook waar we voor gingen kijken

Snelle levering, goed verpakt en zit heerlijk . Eenvoudig te monteren

Mooie kwaliteit stoel voor mooie prijs

Mooie tuinstoel gekocht, degelijk en hoog voor een mooie prijs. Wij vonden de levertijd van 10 weken erg lang, (blijkbaar waren ze op) maar het is goed gekomen en het is echt een top stoel.

prettige verkoper en goede bezorgservice

In zijn totaliteit zeer tevreden

Ruime keus

Prettig geholpen. volop aandacht voor onze wensen. Snelle keurige levering, kortom prima zaak !!

Kordaat optreden

Tuintafel besteld , binnen een week gratis geleverd, stipt op tijd, Keurig bedrijf wat alle beloftes waar maakt. Kom er zeker nog een keer terug

Prijs en kwaliteit is prima

We hebben verschillende zaken bezocht en zijn weer terug naar de Tuinmeubelshop gegaan omdat de prijs / kwaliteit naar ons zin was , vriendelijke en niet opdringende verkopers . Nu we vandaag alles hebben gemonteerd ( wat heel eenvoudig was ) en alles gewoon netjes paste zij we echt tevreden .

Goede service zeer tevreden en kwaliteit is heel goed. Ook zeer klantvriendelijk. Ben helemaal blij met mijn aankoop. Goede keuze ooit.

Alles netjes geleverd volgens afspraak.

Mooie tuinstoelen, we zijn er blij mee.

Deskundig geadviseerd

Keurig geadviseerd, netjes beleefd en behulpzaam. Verkoper dacht continu mee.

Fijne winkel

Groot assortiment, dus echt keuze voor iedereen voor een nette prijs. Ook voor mensen met een wat kleinere beurs. Fijn personeel en fijne bezorgers.

Punktueel

Goed advies en levering perfect.

Bij bestellen goed en eerlijk advies. De levering op ons vakantieadres is binnen een week gerealiseerd. Perfect en wij zullen ze zeer zeker aanbevelen aan vrienden.

Nette service

Wij zijn zeer netjes geholpen. Ook de bezorging ging zeer vriendelijk. Ze kwamen alleen veel later dan in eerste instantie aangegeven, maar ze zeiden al dat er het een en ander tegen zat.

Overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel

In Den Bosch geweest waar de winkel heel overzichtelijk is. Van te voren gebeld over bepaalde type stoelen. Daar vriendelijk ontvangen met koffie en de nodige info gehad. Deal was zo gesloten. Volgende keer zeker de moeite waard om bij tuinmeubelshop te snuffelen .

Fijne winkel met ervaren personeel

Jullie komen na zoals afgesproken.

snelle afhandeling, goede informatie en des kundige personeel en een goede kwaliteit

goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. deskundige hulp van de medewerster

Snel en correct

Lekker uitzoeken op eigen gelegenheid en niet met een hijgende verkoper achter je aan. Ideaal voor ons. Ruime collectie. Bij vragen zijn ze echt behulpzaam. Bestelling doorgeven aan de balie en leverdatum afspreken. Geen gedoe met vooraf (deels) betalen. Mailtje hoe laat de bezorger er is. Snelle levering, netjes verzorgd. Betalen met de pin en klaar. Hoe eenvoudig kun je het hebben. Een extra mailtje met gewijzigde/verlate bezorgtijd zou wel zo handig zijn. Verder een aanrader.

we zijn goed geholpen en vriendelijke verkoper

goed geholpen en goed advies en goede bezorging en snel

Van aankoop tot aftersales TOP !

Wij hadden een loungeset gekocht, waar we superblij mee zijn. Nadat de set geleverd was, zagen wij bij het neerzetten dat één voetenbankje ongelijk was . Hiermee naar de winkel in Wormerveer gegaan. De verkoper ruilde deze gelijk om voor t showroommodel, zodat wij gelijk geholpen waren. Dat noem ik service !!

Bezorging en batterij

De bezorger kwam alleen ivm ziekte en mijn vrouw moest helpen sjouwen. Bij de ontsteker van de vuurtafel zat geen batterij, hij werkte dus niet. We moesten eerst( er was geen beschrijving) uitzoeken waar de batterij in moest. Dit was teleurstellend. In de winkel was een prettige medewerker en werden we erg vriendelijk behandeld.

Klantvriendelijk,uitstekende service

Heel blij met de aankoop Staat prachtig in de tuinkamer We genieten er elke dag van

Snelle levering, aardige mannen

37 Groeneveldselaan A