Van verkoop tot levering, alles tot in de puntjes verzorgd

Goed advies tijdens aankoop. Bij levering alles keurig verpakt aangeleverd gekregen door 2 keurige chauffeurs. Gemakkelijk monteren. Kortom aanrader

Alles goed verzorgd afgeleverd Alleen jammer dat maar één persoon dat kwam doen stond alles bij de voordeur toen ik thuis kwam

Goed contact, goed geleverd zonder schades of wat dan ook, echter helaas wel wat onduidelijkheid over de betaling. Spullen werden geleverd en moest betalen maar mijn pas weigerde dat contactloos te doen. Geprobeerd dat op de ouderwetse manier door pas er in te doen maar dit deed het apparaat niet. Online overmaken was niet mogelijk omdat mijn dag/app limiet daar te laag voor was. Vervolgens werd er gedreigd om de spullen dan weer mee te nemen en dat dus alles omdat de apparatuur(pinapparaat) niet werkte. Niet iedereen heeft immers de mogelijkheid tot contactloos betalen. Bezorgers gaven ook aan dat dit vaker gebeurde. Uiteindelijk betaalt met 2 rekeningen en toen was het goed. SLECHTE ZAAK! Ondertussen hebben we een hele mooie tuinset staan, maar de betalingsafhandeling vond ik waardeloos!

Goed geholpen door de medewerker. Hij heeft de tijd genomen om ons te helpen en al onze vragen te beantwoorden. Wij gingen met een heel goed en tevreden gevoel de winkel uit.

Eerlijk advies

De set zit geweldig comfortabel en is heel stijlvol.

Ruim assortiment dat ons aanspreekt

Prima parkeer capaciteit ruim en aansprekend assortiment, zagen snel wat we mooi vonden Vlot en behulpzaam geholpen met onderhoud tps en olie kado.

Goed in kwaliteit, snelheid en prijs

In de megastore vriendelijk geholpen, een weekend later gebeld en een bestelling gedaan. Mooie prijs werd geboden. Dezelfde week nog geleverd. Loungeset (nog niet helemaal uitgepakt) loodzwaar en super degelijk, goede kwaliteit dus. In de store was er ook ruim voldoende keuze.

goede service

heel goed

Topwinkel, snelle levering en betere prijs/kwaliteitverhouding ga je niet vinden.

Tuintafel gekocht, snel besteld, superprijs en kwalitatief erg goed. Snel geleverd ook en lijkt perfect op mijn bestaande tafel die 3 x zo duur was.

Vriendelijke service en keurige levering

Bij vragen over de bestelling werd ik vriendelijk te woord gestaan en de bestelde 12 stoelen werden zorgvuldig verpakt en op tijd afgeleverd.

Goed geholpen in de winkel en prima geregeld qua levering

Parasolvoet was beschadigd, maar werd netjes afgehandeld en kregen een week later een nieuwe.

Heel goed geholpen, zeer tevreden

Fijn geholpen in de winkel Nu een mooie loungeset in de tuin

Super geholpen en blij met onze nieuwe set!

We werden goed geholpen en geadviseerd tijdens ons bezoek aan de winkel. De set werd al na een week geleverd en inmiddels staat die in de tuin en zijn we enorm blij met onze aankoop.

Zeer slechte klantenservice

Een tuinset besteld bij tuinmeubelen vestiging Den Bosch, vriendelijke verkopers. Bij aflevering ging alles mis, de poot van de bank stak door de doos, het hoekstuk en de tafel beschadigd. Vele malen de klantenservice gebeld om dit op te lossen, De klantenservice laat de wensen over. Ze beloven dat er contact opgenomen word maar dit gebeurt niet. Er word niks gedaan met de klacht. Daarna de vestiging in Den Bosch gebeld en via de verkoper in contact gekomen voor reparatie. (set word niet omgeruild) Na vele emails en telefoontjes word er een afspraak gemaakt voor reparatie. Voor een bedrijf dat vrijwel niet reageert is de afspraak nog net niet in de nachtelijke uren, van 6.00 tot 8.00 komen ze repareren. Om een hoop ellende te voorkomen kan je tuinmeubelshop beter voorbij gaan.

Correcte en goede service.

We zijn heel tevreden met de goede service en kwaliteit van de meubelen.

Top shop

Mooie spullen vriendelijk personeel. Degelijke meubels. Bezorging perfect.

Goede service, snelle levering. Goede bank en veel keuze

In de winkel werden we vriendelijk geholpen zonder dat de verkoper opdringerig werd. We konden relaxt alle meubels uitproberen en testen of ze goed zitten. Er is veel keuze en ten opzichte van andere bezochte winkels zitten de banken veel lekkerder. Levering was snel en netjes op tijd.

Leuke trendy en comfortabele tuinmeubelen

Onlangs leuke trendy en comfortabele tuinmeubelen gekocht tegen acceptabele prijzen. Zeer goed geholpen in de winkel in Heerlen woonboulevard door een zeer vriendelijke en behulpzame jongeman. Een aanbetaling was ook niet nodig, we konden gewoon pinnen bij levering. Levering ook netjes en op tijd geleverd. Je krijgt de dag van te voren een tijdslot dus fijn dat je niet een hele dag hoeft te wachten op je levering. Kortom zeker een aanrader dit bedrijf tuinmeubelshop Inse

Goed geholpen door een vriendelijke, ervaren verkoper

Vorig jaar hebben mijn man en ik een mooie tuinset gekocht bij de Tuinmeubelshop in Sliedrecht. We werden goed geholpen door Wessel. Dit seizoen wilden we nog twee extra stoelen kopen dus weer naar Sliedrecht. Dit keer werden we vriendelijk en kundig geholpen door Mark. Heel prettig!!

Goed geholpen

Goed advies. Set samenstellen bij geholpen. Aanpassen koop makkelijk. Levering op tijd en tafel en stoelen goed verpakt.

Super goede service!

Top bezorger, Top service, Top tuinmeubel!

"Een voorbeeld voor andere winkels"

Goede service, afspraken perfect nagekomen. Alles goed kunnen opvolgen tot bij de levering. Personeel staat voor u klaar. Wij zijn zeer tevreden!

Helemaal top

Ben heel goed geholpen en met goede uitleg

Tevreden

Hier kan je prima bestellen. Als je vragen hebt zijn ze goed telefonisch bereikbaar. Op de mail wordt snel gereageerd. De site is overzichtelijk. Je kan zien dat er een professionele organisatie achter zit.

Prima geregeld.

In de winkel uitgezocht. Na een aantal weken in de tuin afgeleverd. Top. Betaling bij aflevering, netjes!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA