Keurig behandeld.

We hadden eerst een andere set uitgekozen. We konden zonder problemen de keuzen wijzigen. Top.

Geweldig mooie stoel!

Makkelijk besteld, snelle levering.

8 maanden moeten wachten op hoezen

Tuinmeubel werd geleverd met vieze hoezen. 8 maanden! moeten wachten op vervanging. Slecht bedrijf met *** communicatie. Nooit iets bij aanschaffen.

Netjes geholpen en een prima en top levering.

In de showroom zijn wij zeer netjes en attent geholpen. Het bestelde netjes op de afgesproken dag gebracht en de chauffeur geholpen met uitladen. Voor dit laatste kregen wij zelfs nog een compliment aangezien het tegenwoordig standaard is dat hij alles alleen moet doen. Nou wij zijn zeker niet te beroerd om ook even de handen uit de mouwen te steken.

Goede ervaring

De kussenbox was heel goed verpakt. Moest nog wel in elkaar gezet worden, maar dat ging goed. Vanwege het slechte weer deed ik dat binnen. Gelukkig heb ik dubbele tuindeuren en kon hij goed naar buiten. De bezorgers zijn heel aardig en behulpzaam. Geen 5 sterren door het ontbreken van track en trace, en er dus geen bezorgtijd bekend was op de dag die ik wel zelf uitgekozen had.

Super tevreden

Correct en volgens afspraak geleverd

Van A tot Z tevreden over onze aankoop

In de eerste plaats complimenten voor de persoonlijke benadering en het geduld. Wij beslissen niet makkelijk, dus we zijn meerdere keren in de winkel in Veenendaal langs geweest. Iedere verkoper kende ons inmiddels, maar telkens weer werden we vriendelijk ontvangen en geduldig en deskundig geholpen. Uiteindelijk hebben we besloten tot aankoop van een prachtig tuinmeubelset voor een gunstige prijs. Tot slot wil ik de bezorgers een pluim geven voor hun flexibiliteit en vriendelijkheid. Kortom een bijzonder prettige ervaring.

Hele mooie tuintafel voor een leuke prijs

Moest 1 x bellen maar werd ook erg goed geholpen b

Prima geholpen in de winkel

Wij kregen een goed advies, uitermate aardige verkoper, levering op tijd, aardige chauffeur, alleen maar positieve ervaring.

Heel tevreden met de aankoop.

Fijne verkoper en prima aankoop, heel blij mee.

Netjes ontvangen alle tijd

We zijn goed geholpen en keurig alles bezorgd! Volgende keer weer bij hun kijken.

alles oke

heel vriendelijke chauffeur

Vriendelijk en professioneel geholpen in de showroom.

Een snelle levering door 2 vriendelijke personen.Alles was zeer goed verpakt en de handleiding was duidelijk en gemakkelijk in elkaar te steken.Zéér tevreden over onze aankoop.

Super spullen en super service

Ze kwamen op de afgesproken tijd en plaatsten alle spullen op de gewenste plek. Super service. Daarbij is de tuinset echt prachtig en hij zat zo in elkaar. Heel tevreden dus!

Top ervaring

Buitentafel in de winkel in Heerlen gekozen en besteld. Door omstandigheden kon de tafel niet op de afgesproken datum geleverd worden (buitenwerken hadden vertraging opgelopen). Chauffeur stelde zelf voor tafel terug mee te nemen en nieuwe datum af te spreken. Perfecte oplossing voor ons! Deze week geleverd en alles pico bello in orde. Wij kunnen dit alleen maar aanraden.

Wat heb ik een prachtige strandstoel ontvangen. Heel blij en zonnig verrast!!!

Vriendelijk en snelle reacties

Vertrouwd

alles is top

We zijn in de winkel heel erg netjes behandeld en zijn dan ook tevreden met de service,ook de jongens die het afgeleverd hebben prima bedankt.

Goed geholpen, super kwaliteit

Er goed geholpen in de winkel. De bezorgers waren super aardig en hebben alles in de garage gezet .

Heel positief.

Leuke deal gemaakt ben zeer tevreden Hoop er veel plezier van te hebben. Hartelijk dank. Groet L.van Wijk.

Super geholpen en snelle levering.

Vriendelijke nette chauffeur keurig afgeleverd

Mooi loungeset voor het geld nog gratis afgeleverd ook

TOP !!! Die tuinmeubel shop.

Mooie tuinset gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Keurig op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger. Goed verpakt en daardoor schadevrij ontvangen. Echt een aanrader!! Frans Bakker

Prima levering, mooie set!

Op tijd en snel geleverd, prachtige set met mooie kussens. Blij met het eindresultaat

Super service

Ivm lichamelijke beperking, is een goede doel voor mijn man moeilijk te vinden. Werden in de winkel heel goed ondersteund in onze keuze: een sterke stoel, mooi design, comfortabele zit een juiste hoogte. Thuis bleek 1 stoel defect. Werd direct een klantvriendelijk opgelost. Aanrader om naar deze winkel te gaan.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA