Zeer goede service

Zeer vriendelijke chauffeur en mooi op tijd.

Hele goede ervaring

Mannen moesten moeite doen om de grote doos in de achtertuin te krijgen maar ze bleven vriendelijk en hebben het netjes in de tuin gezet

Fijn en betrouwbaar

Alles netjes verpakt geleverd. Tafel had een productiefout. Zonder discussie wordt deze gelijk omgeruild.

Superspul voor een mooie prijs!

Uitstekende levering, mooi product en voor een goede prijs!

Super service

We zijn goed geholpen in de winkel en een week later hadden we alles keurig thuis staan

Geheel volgens afspraak

Goed geholpen bij aankoop en aflevering prima, stipt op tijd.

ben een tevreden klant

Niets dan lof in alle opzichten

Wat ik zeg ... zie hier boven "Niets dan lof in alle opzichten"

Mooie stoel, prima bezorgd

Wij zijn blij met de nieuwe tuinstoel die solide is en lekker zit. De vriendelijke bezorger kwam op tijd en zette de stoel voor ons in de kamer en niet bij de voordeur zoals gebruikelijk is. Een goede ervaring.

zeer tevreden

Goede kwaliteit stoel en een fijn zitmodel

Super klantgericht

We twijfelden over de kleur van een tafel en die heeft medewerker toen eeen heel eind verder volop in het daglich gezet waardoor wij overtuigd waren van een goede keuze. Daarna waren we het over de prijs ook snel eens en ook de thuisbezorging was netjes en gratis.

Super product (tuinbank), vriendelijk klantcontact en ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Erg blij met onze nieuwe tuinbank. Prettig en vriendelijke afhandeling in de winkel en gratis thuisbezorgd. Daar word ik blij van als klant!

Kan niet beter

Vriendelijke ontvangst, uitstekend geholpen, ondanks dat we slechts een balkonsetje kwamen halen. Enorme keus, we konden vrijelijk alles uitproberen. Over de aflevering werd prima gecommuniceerd en alles werd op de afgesproken dag/tijd afgeleverd. Onderhoudsadvies erbij en 2 jaar garantie. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Kortom: het kan niet beter.

Prima geholpen in de showroom in Den Bosch door Anja met duidelijk en eerlijk advies

We kwamen voor een specifieke tuinstoel maar deze bleek toch minder fijn te zitten. Anja heeft uitstekend advies gegeven en meegedacht met onze wensen. Goed geslaagd en de stoelen zijn afgelopen dinsdag keurig conform afspraak geleverd. Zeker aanrader.

zeer tevreden

Wij vonden de vestiging in Sliedrecht heel keurig ingericht. Ook wil ik opmerkingen dat wij prima werden geholpen, door de verkoper, wat je zelden meer meemaakt tegenwoordig. De tuinstoelen die wij kochten zien er keurig uit. Tevens wil ik opmerken dat de stoelen keurig waren verpakt en netjes thuis bezorgt werden na een goed email bericht. Zeer prettige ervaring met tuinmeubel shop.Zeker aan te bevelen bij anderen.

Precies wat wij zochten

Prettige ontvangst. Wij zochten voor onze nieuwe woning 2 tuinstoelen en een tafeltje voor ons terras balkon. Van te voren via internet gekeken en in eerste instantie alleen 2 tuinstoelen gevonden. De verkoper kwam met een leuk bijzettafeltje, waar we helemaal weg van waren. En ook nog 2 zitkussens. Kortom, we waren in een keer geslaagd. Echt een aanrader om daar te gaan kijken.

Top stoelen

Zeer tevreden.

Uitstekend geholpen.

Fantastisch geholpen en de bezorging was ook top. Heel tevreden.

Goede service en fijn geholpen.

Super goede service en een vriendelijke verkoopster,

ik werd in de winkel uitstekend geholpen

de verkoper kwam me helpen om de juiste keuze te maken zonder verplichtingen

showroom met veel keuze en duidelijk uitgestald

De winkel konden we makkelijk vinden, tussen alle stoelen en tafels was er voldoende keuze. de prijs was nu wel heel aantrekkelijk. Goed hulp van de verkoper. de kussens die niet meer op voorraad waren konden we zo meenemen allemaal pluspunten..... wij zijn zeer tevreden.

Nette chauffeur.

Een aanrader als u tuinmeubels zoekt

Heel klantvriendelijk, luisteren naar de wensen van mij als klant. Duidelijk advies en uitleg. Snelle en hele nette levering. Vriendelijke bezorgers die heel netjes met de spullen omgaan.

Goed geholpen

In de winkel keurig geholpen we kwamen voor een tuinset kijken en na wat rondkijken een prachtige set gevonden. Met wat aanpassingen de ideale set samengesteld. En binnen een paar dagen geleverd. En het staat prachtig

personeel helder, vriendelijk en snel

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA