Prima geholpen in de showroom in Den Bosch door Anja met duidelijk en eerlijk advies

We kwamen voor een specifieke tuinstoel maar deze bleek toch minder fijn te zitten. Anja heeft uitstekend advies gegeven en meegedacht met onze wensen. Goed geslaagd en de stoelen zijn afgelopen dinsdag keurig conform afspraak geleverd. Zeker aanrader.

zeer tevreden

Wij vonden de vestiging in Sliedrecht heel keurig ingericht. Ook wil ik opmerkingen dat wij prima werden geholpen, door de verkoper, wat je zelden meer meemaakt tegenwoordig. De tuinstoelen die wij kochten zien er keurig uit. Tevens wil ik opmerken dat de stoelen keurig waren verpakt en netjes thuis bezorgt werden na een goed email bericht. Zeer prettige ervaring met tuinmeubel shop.Zeker aan te bevelen bij anderen.

Precies wat wij zochten

Prettige ontvangst. Wij zochten voor onze nieuwe woning 2 tuinstoelen en een tafeltje voor ons terras balkon. Van te voren via internet gekeken en in eerste instantie alleen 2 tuinstoelen gevonden. De verkoper kwam met een leuk bijzettafeltje, waar we helemaal weg van waren. En ook nog 2 zitkussens. Kortom, we waren in een keer geslaagd. Echt een aanrader om daar te gaan kijken.

Top stoelen

Zeer tevreden.

Uitstekend geholpen.

Fantastisch geholpen en de bezorging was ook top. Heel tevreden.

Goede service en fijn geholpen.

Super goede service en een vriendelijke verkoopster,

ik werd in de winkel uitstekend geholpen

de verkoper kwam me helpen om de juiste keuze te maken zonder verplichtingen

showroom met veel keuze en duidelijk uitgestald

De winkel konden we makkelijk vinden, tussen alle stoelen en tafels was er voldoende keuze. de prijs was nu wel heel aantrekkelijk. Goed hulp van de verkoper. de kussens die niet meer op voorraad waren konden we zo meenemen allemaal pluspunten..... wij zijn zeer tevreden.

Nette chauffeur.

Een aanrader als u tuinmeubels zoekt

Heel klantvriendelijk, luisteren naar de wensen van mij als klant. Duidelijk advies en uitleg. Snelle en hele nette levering. Vriendelijke bezorgers die heel netjes met de spullen omgaan.

Goed geholpen

In de winkel keurig geholpen we kwamen voor een tuinset kijken en na wat rondkijken een prachtige set gevonden. Met wat aanpassingen de ideale set samengesteld. En binnen een paar dagen geleverd. En het staat prachtig

personeel helder, vriendelijk en snel

Fijne service.

Ruime keuze, duidelijke leverafspraken. Hopelijk kunnen we er in de zomer van 2025 lekker van genieten.

Goed en zorgvuldig geholpen ! Bezorging was echt top

vriendelijk en zeer behulpzaam

Betalen op mijn adres en het kon ergens anders bezorgd worden

Mooi materiaal mooie uitstraling

Ik ben erg blij met m'n aankoop en iedereen die m'n tuin komt kijken zegt: wat heb jij een mooie tuin/loungeset Ik ben er dus heel blij mee

Uitstekend !

Correcte en snelle levering. Keurig verpakt

Goede zaak met prima service

We werden in Venendaal uiterst vriendelijk ontvangen. Men had alle tijd voor ons met thee en koffie. Prima producten.

Bij levering bank was onderdeel beschadigd. Dit is na een week omgeruild. Ik heb veel waardering voor deze goede service

Kwaliteit & bezorging top

Mooie tuinset uitgekozen, beetje aan de prijs maar bij bezorging was gelijk duidelijk dat het heel goede, stevige kwaliteit is. Heel goed verpakt. Bestelling ging natuurlijk makkelijk en de snelle (binnen 3 werkdagen) bezorging binnen het tijdsvlak door 2 goeie vriendelijke jongens. Niets op aan te merken!

ruime keuze

vlot en helder

Fantastisch!!!

Hele mooie tuinmeubelen gekocht bij een hele vriendelijke man in vestiging Sliedrecht helaas was er even iets niet goed maar dat is heel goed en netjes opgelost...Ik raad iedereen aan bij deze winkel tuinmeubelen te kopen er is veel keuze en hele mooie kwaliteit.

Goede en nette service!

Eerst gekeken in de winkel, nog niet zeker over aanschaf van nieuwe tuinstoelen. Week later toch besloten om te bestellen. Telefonisch gedaan via medew. winkel. Keurig geïnformeerd dat levertijd wel wat lang was. Voor ons geen probleem. Aflevering verliep ook prima!

Snel, correct en klantvriendelijke behandeling en afhandeling.

Zeer prettig en profesioneel

Goed geholpen in de winkel. En alles netjes volgens afspraak geleverd.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire