We zijn bij de aankoop van onze loungebank prettig geholpen. Er was geen aanbetaling nodig. De bank werd snel geleverd op de dag die ons het best uitkwam.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We wensen u veel plezier met uw Ewa loungeset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We kregen prima advies en hulp bij de keuze van de tuinstoelen Goede zaak. Wij waren in Nunspeet.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We wensen u veel plezier met uw Royal club stoelen! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De levering werd aangegeven vanaf kwart voor 7 maar ze kwamen uit Tiel dus volgende keer misschien iets later aangeven want vanuit Tiel kunnen ze pas na 8 uur in Roosendaal zijn
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
we konden goed rond kijken en een keus maken .
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zo blij met de tuinset, super kwaliteit, volgens afspraak geleverd. Kan niet beter...
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We wensen u veel plezier met uw mooie Rockville tafel! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles netjes geregeld volgens afspraak
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooi kwaliteit bistro/lounche set.Snel bezorgd. Keurig verpakt door nette bezorger.
Goede ervaring Goed geholpen in de showroom en later via er mail. Nette levering, mooi product!
Netjes en correct geholpen. Prima service en leuke jongens
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles ging goed en we zijn blij met onze nieuwe tuinmeubels.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We wensen u veel plezier met uw mooie Graniet/Kingston diningset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
mooie blokhut apeldoorn voor prima prijs , makkelijk te monteren
Mooie showroom, vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering en ook bij de levering vriendelijk en behulpzaam personeel, verder hebben ze mooie tuinmeubelen en prijstechnisch en kwalitatief ook super.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Loungeset gekocht in Veenendaal. Pluspunt is dat de 1e levering zeer snel volgende. Bij de eerste levering was een hoekmodule compleet scheef, van andere modules waren op diverse plaatsen het vlechtmateriaal met name op de hoeken deels of nagenoeg door gescheurd. 1 module aan de chauffeur meegegeven en vond er een aantal dagen later een 2e levering plaats, waarbij men was vergeten de tweede hoekmodule mee te leveren. Ook hier weer een hoekmodule compleet uit het lood en van een middenmodule de onderste vlechtrand omgedraaid. Ons was toegezegd dat er een derde levering zou plaatsvinden op vrijdag 1 sept, kregen we op 31aug een mailtje 20:00uur van een externe transporteur dat er toch niet geleverd wordt omdat er niets deze richting (Groningen) was gepland. Alles met elkaar hebben wij een zeer slechte ervaring met Tuinmeubelshop.nl. Het zou veel ellende besparen als zij een ingangs en uitgangscontrole op hun producten zouden uitvoeren. En daarbij ook hun eigen transporteurs instructies geven over hoe te handelen bij het transporteren. M.vr.gr. J.Stam
Super service zowel bij de tuinmeubelshop zelf als bij het afleveren. Bakkie koffie met een heerlijk chocolaatje. Er wordt gekeken of er ergens nog iets van afgesnoept kan worden. Fijn in omgang. Al met al ik zal iedereen het aanraden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mijn bestelling werd zeer correct afgeleverd.top.
Tijds limiet 2 uur, uur later zonder bericht
Goedendag, Bedankt voor uw review. Bedankt voor uw feedback we geven dit door aan onze transporteur, veel plezier met uw anakoop! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles gaat soepeltjes zonder enige vorm van gedoe. Erg prettig!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Gouda. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Deze tuinset ziet er niet alleen goed uit maar zit ook nog eens comfortabel. Ook als je een goede rugsteun wilt.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Veenendaal. We wensen u veel plezier met de aankoop van van Leonardo loungeset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Op een mooie zomerdag liepen we de showroom in Nunspeet in. We werden goed geholpen nadat we onze vragen hadden gesteld. En een week later zaten we op onze fijne stoelen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Nunspeet. We wensen u veel plezier met de aankoop van van Valley/Edingburgh diningset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Voldoet aan alle eisen! Zit en ligt lekker. Eenvoudig te monteren. Klein ding met de levering qua contact vooraf maar verder prima
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met de aankoop van van Otium loungeset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Grote showroom zodat je alle tuinsets goed kunt bekijken en proberen. De tuinset die wij gekozen hebben is top en snel geleverd. Nog een extra stoel nabestelt en ook die was er heel snel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met de aankoop van van Leonardo dining stoel! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Omdat ik twee verschillende afwerkingen heb van 1 stoel ; armleuning waar andere schroeven in zitten geen afdekdopjes ! Vind ik toch raar , en dat het afgedaan wordt met ja dat zijn 2 leveringen ??? In 1 doos ???? Je kunt een stift krijgen dan is het minder zichtbaar . Sorry hoor bij een aankoop van 1500,00 euro verwacht ik dit niet
Huiselijke sfeer, gezellig met een kopje koffie erbij. Niet opdringerig. Rustig eerst orienteren en bij vragen of hulp komt iemand je goede adviezen geven en verschillende mogenlijkheden zijn met combineren van stoelen bij tafel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Den Bosch We wensen u veel plezier met de aankoop van van Verona/Forest diningset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Hele vriendelijke mensen en eerlijk we hadden per ongeluk 100 euro te veel betaald en werden gelijk gebeld om het weer op te halen super !!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Sliedrecht. We wensen u veel plezier met de aankoop van van uw Otium loungeset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire