Goed geholpen, vriendelijk personeel en mooie winkel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Almelo. We wensen u veel plezier met de aankoop van van uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik ben heel tevreden met mijn tuinset
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw aankoop naar wens is. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prachtige stoelen van zeer goede kwaliteit
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw aankoop naar wens is. We wensen u veel plezier met uw Beluga dining stoelen. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer vriendelijk personeel, binnen 3 werkdagen tuinset geleverd gekregen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Nunspeet. We wensen u veel plezier met de aankoop van van uw Dolphin/Forest diningset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Onder het genot van een kopje koffie de meubels uitgezocht. De bezorging en het in elkaar zetten van de meubels is keurig gedaan. Dik tevreden!
Goedendag, Bedankt voor positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij Tuinmeubelshop Cruquius. We wensen u veel plezier met de mooie aankoop van uw lounge en dining set. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Aardige bezorgers. Product voldoet aan verwachting.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw aankoop naar wens is. We wensen u veel plezier met uw Villagio dining tafel! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zo fijn die bank we zitten nu graag weer buiten
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw mooi aankoop fijn zit, we wensen u veel plezier met deze aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vorige week in Sliedrecht (Mark) een diningset en hoekbank gekocht, verkoopproces bijzonder prettig. Niet duwen voor een order, gewoon een leuke verkoper die zijn vak verstaat. Binnen 3 dagen leveren, dat wilde wij natuurlijk wel. Bestelling door nette transporteur bezorgt, diverse meubels voorzien van wat beschadigingen en 1 poot van de hoekbank krom/gedraaid en de tafel aanzienlijke schade opgelopen in fabriek, netjes gespoten. Melding gemaakt bij service afdeling (Sander) met duidelijke foto's. De dag erna direct een reactie, geen voorstel om het om te ruilen maar een korting van € 75,00 en 2 lakstiften. Nog wat mail verkeer en contact met Mark (weer prettig) waarom geen omruiling??? Antwoord van service afdeling, dat kunnen wij wel doen maar dan mankeert er weer wat aan, dus geen optie........vandaar de korting met behoud van garantie. Als wij dit van te voren hadden geweten hadden we wel een outlet bezocht . Na wat aandringen (vanwege de teleurstelling) kwam er uiteindelijk een korting uit van € 100,00 en bezoek van een medewerker om de lakschade bij te tippen...... Om de nieuwe tuinaanwinsten niet nog meer negativiteit te geven accoord gegaan met de korting en lakstift. Volgende keer weer naar Kees Smit. Wij hebben in ieder geval wat te vertellen als we op de nieuwe sets gaan zitten met de visite.
Fijne service in de winkel met goede uitleg. Heel veel keuze en vlotte bezorging. En ook belangrijk, aantrekkelijke prijzen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Uitvoerige complete uitleg gekregen over de aanschaf van een parasol en parasol voet. Hierdoor tot de juiste keuze gekomen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie parasol. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij hebben in Amelo een tuinset gekocht, de medewerker heeft goed meegedacht met het uitzoeken van onze tuinset, hij was ook erg vriendelijk. De bezorging kon binnen week plaatsvinden. ( donderdag gekocht en kon dinsdag bezorgd worden). De levering was binnen de afgesproken tijd en werd snel en zorgvuldig uitgevoerd. De glazen tafel was goed ingepakt, top.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie diningset. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede ervaring gehad in de winkel in Nunspeet. Er werd de tijd genomen en er was goede hulp. Een ontspannen ervaring.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mijn nieuwe ronde polywood tafel is een sieraad in mijn tuin geworden. had ik veel eerder aan moeten schaffen. Laat mijn meubel trots aan iedereen zien!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop online naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie Ancona dining tafel. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
I found the shop very welcoming, and the provare of high quality with reasonable price.
Good day, Thank you for your positive review. Great to hear that your visit to Tuinmeubelshop Utrecht went to your satisfaction. We wish you lots of sunshine pleasure with your beautiful purchase. With sunny regards, Daan Tuinmeubelshop
Geweldig mooie stoel. Fijne kussens en een prima zit.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop online naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie Leonardo dining stoelen! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De website is overzichtelijk. Prijzen zijn goed, levering duidelijk en snel. Super mooi tafeltje met glasplaat. Zeer tevreden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bezoek aan Tuinmeubelshop online naar wens is verlopen. We wensen u veel zon plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mijn ervaring in de winkel was uitstekend goede service. Enorm veel keus heel vriendelijk personeel
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
goed geholpen
- bij bezoek aan de winkel geen opdringerige verkoper maar een (Richard) die ons aanvoelde en wel naar ons toe de juiste dingen deed (al koffie gehad? Kijk rustig even verder) en meedacht rondom de aflevering (neem middenstuk uit de showroom mee, dan kan de rest woensdag al afgeleverd worden). - zaterdag kopen, woensdag geleverd - hele nette prijs - aflevering conform afspraak - een klein foutje: 2 koppelstukjes tekort. Donderdag gebeld, binnen half uur teruggebeld en onderdeeltjes worden direct toegezonden. Conclusie: klantvriendelijk en afspraken nakomen. Dat vinden wij super. Is niet overal meer.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback door aan Richard! We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer vriendelijk personeel en een goede service en snelle levering
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijke mensen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede begeleiding met kopen hoed advies Snelle bezorging en goede service bij iets wat kapot is
vlotte afhandeling en correcte en snelle reactie op mijn email over leveringstermijn .
Snelle levering en goede servivce goed geholpen denken echt mee naar aanleiding van je wensen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De Tuinmeubelshop ziet er verzorgt uit en heeft een ruime keus aan tuinmeubelen. Wij zijn prima geholpen door een heel vriendelijke verkoopster. De tuinset die we gekocht hebben werd ook snel geleverd. Wij zijn een prima koopervaring rijker.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire