Heel veel keus, aardig personeel en super snelle gratis levering!

Fijne winkel en super aardig personeel. Konden op ons gemak proef zitten met een aangeboden cappuccino. De retroset werd binnen 3 dagen keurig afgeleverd in de achtertuin. Heel blij met mijn aankoop!

Würde wieder dort.kaufen

Netter freundlicher Verkäufer. Artikel wurde pünktlich geliefert. Gute Ware.

Prima service, optimaal geholpen. Snelle levering van de tuinset. Super tevreden mee.

Zeer tevreden met de hulp en snelle bezorging En blij met de artikelen

Netjes en goede begeleiding

Correct behandeld. Duidelijke uitleg. Wij zijn tevreden

De maten voor mijn loungeset waren afwijkend. Net zolang gezocht, heel veel tijd en rust. Super bedankt!

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen.

Parasol uit showroom omdat die kleur op dat moment nieuw niet op voorraad was. Nieuwe voet, plus tafel en stoelen. Alles netjes thuis afgeleverd. Wel was de voorlichting over het teakhout van de tafel beperkt. Pas later bleek dit geverfd te zijn (grey-wash) en deze verf spoelt langzaam weg in de regen, waarna onderhoud met shield of protector nodig is. Ik ben benieuwd hoe goed het hout blijft.

Top tuinset en dito bezorging!

Voor 599,- inclusief bezorging zijn we zeer tevreden. Makkelijk in elkaar te zetten, en echt heel comfortabel. Heerlijk om in het zonnetje op te liggen. Een aanrader!

Goede bediening in de shop in Heerlen deskundig advies.

Vlotte afwikkeling van een klein probleem met levering van verkeerde hoes. Goed en snel opgelost. Dus zeer tevreden en zal u aanbevelen bij vrienden.

Zeer goed geholpen

Zeer klantvriendelijk

Prima geholpen om te komen tot de beste keuze.

Fijn geholpen bij het zoeken naar een nieuwe parasolvoet.

Prima service, snel geleverd

Goede service , goed advies. Volgens afspraak op tijd geleverd.

Goede prijs en fijne bezorging

Goede service in de winkel

Ben heel goed geholpen

Ben ook nog geslaagd

Wij hebben 6 tuin stoelen gekocht bij het filiaal in Bergen op Zoom. Wij zijn daar goed geholpen door Frans. We konden rustig rond kijken en kregen een heerlijk kopje koffie. Dit was heel relaxed. Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Prima service.

Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Levering volgens afspraak.

Hele goede service

We konden lekker op gemak rondkijken in de winkel, er was een hoop keus. Toen we besloten hadden welk set het was geworden werden we heel goed geholpen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie is de koop gesloten. De levering was lekker snel, 3 dagen later hadden we het prachtige set. Vriendelijke groet, De fam. Vd Berg

Gezellig personal, Goed geholpen, loungedinerset Gekocht heel blij mee.

prima afgehandeld

Supersnel gevonden, geregeld en geleverd

Op een regenachtige zaterdag toch maar eens op een nieuwe tuintafel gaan oriënteren. Op aanraden van vrienden bij Tuinmeubelshop binnengestapt en inderdaad een zeer ruime keuze aan mooie en en degelijke meubels aangetroffen voor de zonnige tuindag. Mijn vrouw en ik zijn in de gelukkigheid dat we snel kunnen schakelen en beslissen bij onze aankopen, dus ondanks het grote aanbod hadden we dé tafel al snel geselecteerd. Vaak moet je dan eerst nog op zoek naar een verkoper maar tot ons grote geluk kwam hij net aanlopen. Kunnen we u helpen? Jazeker, we hebben net deze uitgekozen. Onderweg naar de verkoopbalie nog even een verkoopgrapje dat déze tafel een showmodel was en (nog) niet te koop is, stonden we al snel een bonnetje te schrijven. Schikt het vrijdag? Ja hoor, werk ik thuis dus laat maar komen. Vrijdag, toettoet, tafel gebracht en gepind (ja betalen moet je hier ook). Nu nog tijd vinden om hem in elkaar te zetten...

Wat een fijne winkel met leuke top verkopers

Heerlijk eerst zelf ongestoord rond mogen kijken en bij vragen stonden beide verkopers direct klaar. Ook de fijne snelle service kwam voor de loungebank goed uit. Alle vertrouwen erin dat de levering en service in september op ons nieuwe adres ook zo goed verloopt

Heerlijke stoelen

Gewoon heerlijke stoelen

Fijn geholpen in de winkel in Sliedrecht Wat we zochten gevonden en op de afgesproken dag afgeleverd

Helemaal goed van bezoek showroom tot aan de levering.

Goed en vlot geholpen in de showroom in Veenendaal, en drie dagen later de bestelde loungeset al mooi bijtijds in huis!

Geleverd wat we gekocht / besteld hadden Zeer tevreden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire